Godmorgon vita sverige!

Vaknar upp igen till ett vitt landskap...underbart med solen nu också!
 
Min mamma ringde säkert tre ggr igår när vi var i ullared för att tala om att det var full snö i helsingborg och var jätte orloig för att vi skulle köra hem i detta ovädret. flera ggr påpekade hon hur vi skulle köra och om det blev för svårt skulle vi ta in på hotell! :) Sådan är min mor!
På vägen hem körde vi och körde och ingen snö i sikte. Inte förrän vi kom till Hyllinge såg vi de första snö flingorna och när vi var vid Väla var det rikligt med snö! :) Så lokalt var det alltså igår! :)

Mycket handlande blev det i alla fall. Både lite julklappar och så har vi fyllt på förrådet med allt vi behöver så som schampoo, dusch creme, tandkräm, ja, rubbet. Behöver man inte tänka på det i några månader.

Leah sover gott ute i vagnen, paula är vid datorn och planerar med kompisar, ska väl förmodligen till julskyltningen. Vi ska nog inte dit, hinner inte. Vi ska försöka iväg och veckohandla maten, sen en konstutställning på Dunkers, och så är vi bjudna till Hences mormor i Viken på middag. Så trevlig dag idag!


Här är Leahs nya baby pulka:  



 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0