Vad avokado kan!!!



I eftermiddags stack jag och Leah snabbt till Väla för att köpa dessa två löpare till bordet. Jag har tittat på dom innan, men kunde inte bestämma mig då, men nu så...riktigt vårigt! Ljusstakarna fick oxå följa med hem. Dom ropade "natalie, ta oss oxå", så vad gör man för husfriden. :)

Snart ska vi in till Anna och Tomas på lite Tacos och Let´s Dance. Heja Bagge! Men jag måste säga att jag känner inte riktigt igen honom där.

Visst brukar han ha mer pondus och vara mycket mer självsäker annars. Nu är han llite blyg och gör massa miner hela tiden. Men det är klart, i Idol gör han faktiskt något han behärskar, här är han lite ute på djupt vatten. Hehe! Men vi gillar dig ändå Bagge!

Nu står Guacamolen i kylen och fryser lite, för den skall med till grannarna. :)



Guacamolen kan vara lite onyttig, men avokadon är ju nyttig i sig! :)


Kolla här vad man kan göra med avokado:

Avokado innehåller nyttiga fetter, antioxidanter, A-vitamin, betakaroten och fler viktiga näringsämnen. Avokado kan vara bra för levern, hjärta och den används ofta inom skönhetsvård.

Avokado tillsammans med lite olivolja blir en enkel ansiktsmask. Denna passar väl den som har torr hy. Du kan variera masken med några matskedar honung och banan.

Ett ägg utan äggvita kan även tillsättas.

För fet hy tillsätts lite citronsaft

Ansiktsmasken görs som tidigare men om ägg används sätts hela ägget till istället för bara äggulan. Dessutom sätter man till lite citronsaft. Vindruvor kan också mosas i.

Innan du sätter på en ansiktsmask bör du ha tvättat huden noggrant. Låt masken sitta på under tjugo minuter och tvätta sedan av den med ljummet vatten.

Skrubb med avokado

Låt ett par matskedar havregryn dra i vatten över natten så att du får en kräm. Havre är rikt på rätt fett och antioxidanter. Grynen skrubbar bort döda hudceller, fett och smuts.

Mixa havregrynskrämen med en avokado och lite olivolja. Skrubba huden noga.
Toppen!


Paula blir som vanligt sen, hennes bussar går aldrig när hon vill och känner för att åka buss, tycker hon, så hon missar dom väldigt ofta....
Hmmm....

Imorgon åker vi till Halmstad för att hälsa på Anna och Tommy och deras tre barn. En är nästan alldeles nyfödd!




Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Emilia med albinism

"känner för att åka buss" ha ha, ja det ÄR dåligt utav bussarna att inte gå när hon känner för det :p

Det blidde ju toppen på bordet!

Du behövde bara "smaka" på det he he

2011-01-28 @ 23:48:54
URL: http://www.annagirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0