Friday I´m in love!

Äntligen fredag!

Hence och Leah har satt sig på cykeln för att köpa lite got gott till ikväll. Måste man ju ha när det är fredag. :)

Leah vaknade imorse klockan kvart i åtta och vi skulle vara på dagis klockan kvart i nio. Men vi hann ändå. Jag har märkt att vi behöver mycket tid på morgonen när jag börjar halv nio. För då ska hon äta frukost hemma och det tar sin lilla tid. Leah sitter länge med sin youghurt och macka. Det ska snackas och snackas mycket vid frukostbordet.

När hon börjar klockan sju på dagis äter hon frukost där.

Gitt sade igår och idag att Leah äter jätte mycket! Hon slukar två portioner till lunch och två mackor till mellanmål. "Vart tar det vägen?" Sa hon. Haha...bra fråga.

Imorse ville Leah ta med en apelsin till Gitt. Hon tog den och skulle inte lämna den i skålen på dagis, utan den skulle Gitt ha.

"Gitt! Gitt"! Sa hon och höll krampaktigt i apelsinen imorse i bilen:



Hon vet hur hon ska smöra för sina fröknar. Haha! (Leahs mamma får väl berätta att det blir lättare med blommor och choklad, men det tar vi senare) :)

Imorgon ska vi ha en barnfri kväll. För att imorgon har vi varit förlovade i exakt ett år. :) Vi tänkte vi skulle ut och äta. Ett år och ännu inget bröllop! Mmmm, den som väntar på nåt gott...(kan vänta ibland lite för länge)

Men i snart SEX år har vi varit tillsammans! Oj vad tiden går.

Så här såg vi ut på den tiden:



Året var 2005 och vi hade precis träffats för några veckor sedan här. :) Rolig han är va`? Eller inte...:) Mitt hår behöver vi inte prata om....;)




Men det kommer, det kommer....:)

Innan dess ska vi iväg alla till Halmstad för att gå på en Bomässa. Ska bli roligt med lite inspiration och se lite trender. Hence ska arbeta en timme först men då tar jag och Leah en liten promenad sålänge.

Fick en inbjudan till PUMA utförsäljning på söndag av en förälder på mitt jobb. Gäller för två personer. Det ska vara halva priset och lägre på alla PUMA kläder och skor! Finns till både barn och vuxna.  Man får vara där tidigt. Så det ska vi klämma in på söndag.



Nu får ni ha en suuuper skön fredag med massor av god mat, dryck, skratt och kärlek! Ta hand om varandra!
Kram kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0