Goddag!

Eller godkväll! Först en lite tråkig nyhet...

Mina gurkplantor verkar ha dött. :´( Lite sorgligt...jag har vattnat och tagit hand om dem med omsorg, men har inte en aning om vad som hänt dem. Bladen hänger och ser helt vissna ut. De gurkor som hängde där börjar att skrumpna så att jag måste plocka dom innan de dör och de är inte stora. :(

Det var dom gurkorna.

Jag hade betällt en klänning på nätet till midsommar, en jätte snygg sådan men det visade sig att den vart alldeles för kort! Trist! :( Så nu får det bli en annan...

Och nu hörde jag midsommar vädret...det skall regna hos oss i västra skåne! Såklart det ska!!!!

Men vi bryr oss inte om det nu, för vi har ordnat ett stort tält, 3 x 9 meter, så det skall nog gå bra ändå. För inte vill man sitta inne en midsommar. Och det ska ju klarna upp vid fyra tiden igen. Säger meteorologen Natalie. :) Jo, men det ska bli så. :))

Midsommar är väl den dagen på året då alla bryr sig mest om vädret. Och det roliga är att det slår aldrig fel, det regnar ju varje år. :) (En stund iaf. )

Vi har fixat lite till festen nu i veckan. Bland annat lite lekar och rekvisita till dom, kollat upp det som skall inhandlas, fixat musiken och gjort nubbe visor. :) Så nu snart är vi redo. :)

Annars jobbar på jag på för fullt, vi är inne mitt i våra löneförhandlingar, då allting har blivit förskjutet. Vet inte om ni hört om att lärarna nu kräver mycket högre löner! Skulle varit färdigt i april men ännu inte blivit färdigt då de tackat nej till två stycken bud redan. Det pratas lite om att det eventuellt kommer att bli strejk på gång...Men vi får se.

Nu snart är det fotboll igen. Sverige spelar men vad gör det då vi ändå inte är vidare. Men jag har helt klart spelat på tipset. :) Får se om det bli lite klirr i kassan.

Paula har nu sommarlov. Hon är nere i stan med en kompis och käkar på en uteservering och bara myser.

Leah sover gott och Hence ska ut och klippa gräset. Jag ska också ut men för att rensa lite ogräs som vanligt.

Stockholmsresan är nu bokad till Hences bror Robert och kusinerna,  Gustav och Edvard.

Vi flyger upp då det bara tar en timme, rätt så skönt att slippa sitta i en bil eller tåg i flera timmar med Leah. Hon är ju in den åldern då hon fortfarande inte tycker det är intressant med dvd spelare...hon bryr sig inte ett sk-t om filmer, rent ut sagt. :)

Rastlös som hon är hade det blivit en pina för henne att sitta i sex timmar. Så nu blir det en timme upp bara och vi stannar några dagar.

Turkiet resa är också bokad fast i september! All inclusive såklart, en vecka med bara sol och bad! Ska bli skönt!

Nu ska jag ut i den fina kvälls solen.

Vår sötnos som mormor gjort två toffsar på igår! :)

Ha en super skön kväll! Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0