Agda 87 år

har vaknat till liv igen! Känner mig verkligen som det just nu!
 
Onsdag morgon stod jag framåt lutad över Leah och skulle hjälpa henne med byxorna. Jag skulle börja jobbet om en kvart ungefär. ( Jag har bara fem min till jobbet )
 
PANG! Säger det i ryggen. Något smäller. Kändes som om tusen nerver i ryggen bara small. Inget som knäcktes eller så, utan det var något helt annat. Det strålade ut i benen på mig och jag faller ihop på golvet som en trasa. Leah blir såklart chockad. Där ligger jag och kan inte röra mig och inte komma upp.
 
Som tur var var Hence hemma för han skulle lämna Leah på dagis. Klockan tickar på och jag kommer helt enkelt inte upp. Det gjorde svinont kan jag säga. Tårarna rann och jag bara skrek....:(
 
Efter många om och men fick jag inse att jag inte skulle kunna ta mig till jobbet denna dagen. Efter ungefär tjugo minuter kom jag upp men kunde knappt gå eller stå. Tog mig till Vårdcentralen och därefter Sjukgymnasten.
 
Visade sig att någon form av vätska som finns inne eller mellan diskarna i ryggen hade läckt ut iaf....:( Så nu blir det några dagars kämpande för att komma tillbaka till det vanliga igen. Jätte tråkigt! Jag kan inte sitta, kanppt stå, det enda jag kan göra är att gå. Ju mer jag går desto mindre ont gör det. Jag måste bara röra på mig hela tiden. Inte lyfta och tänka på hur jag böjer mig och så vidare.
 
Jahopp...inget att göra, bara inse läget. Men jag hatar detta! Jag hatar att inte kunna röra mig som vanligt och jag hatar att kanppt kunna ta på mig dom jä-la strumporna själv. Jag hatar att behöva be om hjälp för minsta lilla. Och mest av allt hatar jag att inte kunna dammsuga. Fast idag lyckades jag lite grann! :)) Ve den som ger sig. Värst är väl natten och morgonen.
 
Hälsningar Agda 87 år!
 
Fin kväll idag med massor med sol!
 
En liten dam sätter sitt sista kryss i rutan. Nu är det dags att släppa nappen för natten med. Och hon är så medveten om det. Dagarna går jätte bra nu. Lämnar den direkt när hon vaknar på morgonen och har bara fått den precis när hon lägger sig i sängen för natten. Men nu....är det dags imorgon!
 
Lite nytt till köksbordet...
 
 
 
Vår i trädgården
 
 
 
 
Leah tar pappas kavaj när han kom hem från jobbet.
 
Nu ska jag göra lite rygg övningar. Kul va?!
 
Kram kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0