Hej mitt vinterland...lalalala

´
2010-11-30 20:15:32
Det är bara att vänja sig...för snön är här för att stanna minsann! Vi har idag fått upp lite tomtar, inte många men några stycken blev det.
Så här fint är vårt bord just nu (inte för mycket krims krams, det tycker vi inte om):



De tre röda rosorna tillhör inte julpyntet :) dom fick jag av Hence för någon dag sedan. Han ville berätta med blommor. :) Att jag är världens bästa mamma och sambo! Jajamensan, så nu vet ni det! :)

Jag var på Smart eyes och gjorde en syn undersökning och fick veta att jag har ett brytningsfel, :( inte närsynt och inte översynt. Så dom sade att "det räcker att ta ett par glasögon för 995:-, det blir inte värre än så"  Hrmm...
Jag gick runt där och provade några par, men jag ser ju hemsk ut i alla! Fy som jag såg ut. Vi sa att vi hade lite bråttom, vilket vi hade på riktigt, och smet iväg. men jag måste väl återkomma någon dag och faktiskt hitta ett par.

Vi körde förbi där huset ska byggas till våren och tittade på tomten. De hade markerat med pinnar vart tomten börjar och slutar. Vi tyckte det såg lite litet ut. Och om huset bredvid ska byggas så nära "vårt" lär det förmodligen skugga vår tomt och då blir det ingen sol i väst. Jaja, vi får prata med dem på torsdag och höra med dem om så är fallet och vad man i så fall kan göra.

Lite Body Pump hann jag med vid halv fem och kom hem till en jätte trött Leah som nu somnade redan klockan sju. Hur skall denna natten bli då, eller blir det en väääldigt tidig morgon för Natalie. :) 

Nu lite tv och en stooor lussebulle med glögg!  
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Leah frisk igen!

´
2010-11-30 10:30:50


Idag mår Leah bättre. Det var endagsfeber. Säkert tänderna, för idag ser hon glad ut igen men kliar och kliar. Allt ska in i munnen.

Jag ska försöka gå och kolla min syn under dagen. Jag tycker det är så jobbigt att läsa texter. :(
Såg på vår termometer att det är -10 grader ute, brrr. Det är kallt för oss skåningar! Leah fryser om ansiktet när vi är ute och går i vagnen. Ögonen rinner precis som om hon gråter.

Igår var fastighetsskötarna här och knackade på för att mäta värmen inomhus. Det var många som hade ringt in och klagat på att de frös. 19 grader hade vi. Ska väl vara 21 grader. Känner att golven är kalla och det är inte så bra med tanke på att Leah sitter på golvet mycket.


Kommentarer (0) Permalink Natalie


Trött nu

´
2010-11-29 20:34:22
Det var skönt att komma en stund till träningen idag efter att bara suttit inne hela dagen med en sjuk bebis. Så jag körde dubbelt pass ikväll. Först ett Core pass på 30 min och därefter Body Balance en timme.

Body Balance avslutas alltid med en liten avslappning till lugn musik och tränaren guidar dig igenom andningen under tiden du ligger på mattan. Och det slår aldrig fel...jag håller på att somna varje gång. :)

Om du googlar Body Balance får du veta detta: Body Balance :

Stärker dina mag- och ryggmuskler.

Gör dig starkare och smidigare i hela kroppen.

Förbättrar din rörlighet och balans.

Minskar stress och spänningar.

Förbättrar din hållning.

Ökar din koncentrationsförmåga och mentala närvaro

Så nu ver ni det! :) Och så här ser det ut:




Leah tog igen sina timmar hon var vaken inat genom att sova tre timmar idag under dagen. Från halv tolv till halv tre sov hon. Skönt för henne, nu kan hon hålla mamma och pappa vakna igen denna natten också. :)

Mamma lagade lunch till oss och sen satt vi och pratade och mös med Leah.

Idag hämtade Hence mina stövlar jag hade lagt undan i Halmstad. Lade undan dom ifall att jag hade hittat ett par i Ullared, men det gjorde jag aldrig, så det fick bli dessa. Som jag har letat efter ett par snygga vinterstövlar. Jag hade ju vissa krav: Ingen hög klack, jag får inte halka i dem, (sådana har jag redan), inte för kalla och sen fick dom absolut inte se ut som om jag kommer från Alaska (ni vet dom med massa päls i och runt om), och inte får dom se ut som michellin gubbe heller. :) Och vips så sprang jag på ett par:



Kommentarer (0) Permalink Natalie


Ska se om jag hinner med den här innan trä...

´
2010-11-29 15:31:42

2010-11-15_17_54 (MMS)

Ska se om jag hinner med den här innan träningen idag. :-) Hade varit skönt.

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Älsklingen sjuk

´
2010-11-29 12:12:04
Min lilla älskling har fått feber! Första gången sen hon föddes. :( Inte så hög feber men ändå. Hon är inte alls på humör för något. Hon som alltid annars är så glad. Men det går nog över snart, lite tråkigt att hon missar sin simning idag.

Idag kom ritningarna på huset som dom ska bygga här i mariastaden. Super mysigt ser det ut att bli. Ska bli spännande att gå och prata med dom på torsdag. För oss är det viktigt att kunna få ett gästrum eftersom hela Hences familj bor annan ort.  Det finns ett stort allrum som kan ha som gästrum. Sen finns det spotlights i alla rum!

Nu har mamma kommit på besök och vi ska laga lite lunch strax.



Kommentarer (0) Permalink Natalie


Go kväll

´
2010-11-28 20:44:14
Denna dagen gå också till ända...mysig söndag blev det spenderad i Viken. Först en konstutställning vid hamnen, där vi såg en fin staty gjord av Branka Lugonja. Hon har en kollektion av mycket vacka glasskulpturer. Fanns en speciell som jag skulle kunna tänka mig. Tyvärr tog jag ingen bild av den och hittar inte den heller på nätet. Den kostade runt 4000 kr. Lite väl dyrt! :(

Efter det begav vi oss till Höganäs Outlet där vi köpte ETT glas. :) ( vi slog sönder ett nämligen i somras)

Efter det bjöd Hences mormor oss på sååå god mat! Det serverades älg stek med potatisgratäng. Älgsteken hade tillagats på låg värme i ugnen i nästan 2 dygn så den var så mör och smakade fantastiskt! Till efterrätt blev det chokladkaka med fudge och vispgrädde. Slurp!

Leah har somnat gott nu i sin säng och jag små tittar på Ensam mamma, dom ska ju välja sin stora kärlek idag :).
Paula har haft en fin dag hon också. Varit på julskyltningen med kompisar. Kallt var det, sa hon men bra.

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Godmorgon vita sverige!

´
2010-11-28 11:05:54

Vaknar upp igen till ett vitt landskap...underbart med solen nu också!
 
Min mamma ringde säkert tre ggr igår när vi var i ullared för att tala om att det var full snö i helsingborg och var jätte orloig för att vi skulle köra hem i detta ovädret. flera ggr påpekade hon hur vi skulle köra och om det blev för svårt skulle vi ta in på hotell! :) Sådan är min mor!
På vägen hem körde vi och körde och ingen snö i sikte. Inte förrän vi kom till Hyllinge såg vi de första snö flingorna och när vi var vid Väla var det rikligt med snö! :) Så lokalt var det alltså igår! :)

Mycket handlande blev det i alla fall. Både lite julklappar och så har vi fyllt på förrådet med allt vi behöver så som schampoo, dusch creme, tandkräm, ja, rubbet. Behöver man inte tänka på det i några månader.

Leah sover gott ute i vagnen, paula är vid datorn och planerar med kompisar, ska väl förmodligen till julskyltningen. Vi ska nog inte dit, hinner inte. Vi ska försöka iväg och veckohandla maten, sen en konstutställning på Dunkers, och så är vi bjudna till Hences mormor i Viken på middag. Så trevlig dag idag!


Här är Leahs nya baby pulka:  



 







Kommentarer (0) Permalink Natalie


Glömde säga, och en lycklig Natalie! Varfö...

´
2010-11-27 18:16:00

2010-11-27_18_11 (MMS)

Glömde säga, och en lycklig Natalie! Varför, bara se på vagnen så vet ni varför. :-) Och allt detta BEHÖVDE vi verkligen. :-)

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Så här ser d ut nu efter några timmar i ul...

´
2010-11-27 18:10:32

2010-11-27_18_06 (MMS)

Så här ser d ut nu efter några timmar i ullared. :-) En liten bebis i soffan, en utsvulten Hence, o en tonåring med skoskav. :-) Kommer bild på vagnen snart. :-)

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Då var man här! :-)

´
2010-11-27 13:41:40

2010-11-27_13_39 (MMS)

Då var man här! :-)

Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0