Pizza time

´
2011-04-29 18:11:56
Snart är det dags för pizza för vår del! :)

Och vinet är uppkorkat...:) Fredags idag!!!

Idag har vi promenerat på strandpromenaden efter en snabb sväng bort till Väla.Mamma skulle köpa en present till syrran som snart fyller 35 år!

Syrran ska ha en stor fest i Malmö när det är dags. Kul ska det bli.

Nu får jag väl göra lite reklam för vår fina stad! Vi har en jätte fin strand som heter Tropical beach och så här fin är den:



Om ni aldrig varit där, är den värd ett besök.

Och så här fin är vår hamn, med uteserveringar längs med hela hamnen. Super mysigt att sitta där.





Jag, mamma och Leah år lunch nere vid hamnen. Så härligt det var. God fläskrygg med gräddstuvad rödkål och stekt potatis. Det finns så god mat här i världen! :)

Paula har tagit sig ner till stan hon med, fast utan mamma såklart. Det är kompisar som gäller. Det är tivoli i stan ikväll för att det är Valborg imorgon.

Imorgon kommer Eva och Markus hit på middag. Det ska bli roligt! Vi hade tänkt ta oss en liten bit bort och titta på maj bål, men nu har dom sagt på nyheterna att vi i nordvästra skåne har eldningsförbud. :(

Men det bli roligt i alla fall.

Innan dess åker vi till vårt hus för att mäta och lite sånt. :) Här ska byggas ett stooort uterum på ett stooort trädäck.

På grund av att vi ska bygga uterummet behöver vi ansöka om bygglov. Deras handläggningstid är 8 veckor...men det går nog fortare än så...tror jag. :)



Kommentarer (1) Permalink Natalie


Sorry! Men jag kan inte blogga idag! :-) H...

´
2011-04-28 21:28:34

Sorry! Men jag kan inte blogga idag! :-) Hence har nämligen kapat datorn! Han ska minsann deklarera. Jag bara signerar min, men han... Jaja, jag får se om jag hinner senare, annars ses vi imorgon. Jag har fyndat iaf på lager 157 i Höganäs. :-)

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Lugn hemma dag idag

´
2011-04-27 21:48:15
Vår lilla älskling trodde hon var på BVC för att leka. Glad i hågen log hon och busade med Gunilla, vår Bvc sköterska. Visade stolt upp sig att hon kunde gå och halv springa. :)

Vi satt och pratade en stund, Leah lekte med leksakerna hon inte sett förrut, sedan kom sprutorna fram. Där satt hon så fint i mitt knä, första sprutan i låret gick väl okej, men andra gjorde jätte ont. :´(

Jag klarar inte att se det, så jag blundar och får ont i hjärtat. Stackars liten. Jag vet att det är för hennes bästa, men jag klarar inte av när hon blir såå ledsen.

Resten av dagen spenderade vi bara i trädgården, jag och Paula och Leah. Hence satt uppe i Leahs rum och jobbade.

Under eftermiddagen kom Paula med en srålande idé, nämligen Linnea trädgården. Dom har ju våfflor där! Stooora våfflor, lika srora som en pizza! Och så goda. Serveras såklart med grädde och sylt...det gillar vi. :)

I med Leah i vagnen och en promenad bort dit. Vi satt ute i solen och åt. Miljön där är så himla mysig.

Jag med en våffla i magen!



Leah med lite våffla i benen


Paula med en våffla i magen


Sen kan man inte gå från Linnea tädgården utan att köpa en blomma. Så det bidde det oxå. :)

Idag ringde vi hon som vi har köpt huset av för att bestämma en dag vi kunde komma och mäta lite, titta lite till, prata om vad hon kan/vill lämna kvar till oss osv. Så på lördag klockan två ska vi dit igen.

Det ska bli roligt, med tanke på att vi bara varit i huset EN timme innan vi köpte det. :)


Kommentarer (0) Permalink Natalie


Lite shopping blev det idag.

´
2011-04-26 20:01:44
Paula hann knappt slå upp ögonen idag förrän hon frågade om vi kunde åka ner till stan för hon behövde köpa lite saker. ( Hon börjar inte skolan förrän på torsdag )

Så det gjorde vi. Vi åkte och hämtade upp mamma och åkte ner i stan. Paula hittade lite kläder på H&M och jag på VILA. När man springer på ett par jeans som bara sitter så där perfekt, vilket man inte ofta gör, då måste man ju köpa dom. För hur ofta har jag inte varit i stan på jakt efter jeans men kommer hem tomhänt eller med något annat. :)

Så nu slog jag till. :)

Och en bikini hittade jag på H&M. En lila sådan. Mamma hittade också ett par byxor, så dagen blev lyckad för oss alla. En lunch på chinatown blev det också.

För några dagar sedan köpte jag ett par Tommy Hilfiger sandaler som jag tycker jätte mycket om.

Så här ser dom ut:



Nu har jag legat på latsidan med träningen, så imorgon tar jag nya tag. Påsken och det fina vädret gör att jag inte alls känner för att trycka in mig i en svettig träningslokal, men nu måste jag. Det har gått lite för många dagar nu...

Skulle gått och tränat idag, men Hence fastnade på motorvägen en timme! Bilolycka. :(

Jag hade tänkt rensa i klädkammaren, slänga, spara, sälja högar...Det ska jag göra imorgon hade jag tänkt efter Leahs vaccination. Ett stress moment för mig när jag inte vet vad jag har eller vet att hälften är gamla kläder som jag aldrig kommer att använda. Ut med dom på Tradera ska jag.

På torsdag ska jag och Anna till Lager 157 i Höganäs. Märkeskläder till halva priset!!









Kommentarer (0) Permalink Natalie


Nu vill jag säga det igen...

´
2011-04-25 20:51:04
...att det var en härlig dag idag OXÅ! :)

Idag har jag och Paula spenderat heeela dagen hos syrran. Vi cyklade dit vid ett och cyklade hem nu vid sju.

Vi har suttir i solen och bara snackat och snackat och druckit lite vin. Mamma och syrran lagade små vårkycklingar och potatis och en underbar sallad.

Sen avslutades dagen med en gin och tonic. :) Vi hade kunnat sitta ännu längre med kände väl att det var dags att börja röra sig hemåt då Hence var på väg hem från Malmö med Leah och han ska jobba imorgon. :(

Jag har nu vant mig att ha honom hemma och det är ju så härligt när man är alla tillsammans.

Igår var vi inne hos grannarna och åt så god mat, som vanligt. Anna och Tomas hade grillat kyckling. Till detta serverades det en god sås som jag bara inte kunde sluta äta av. Sedan blev det efterrrätt, en vanilj youghurt pannacotta med rabarber kompott. Slurp!

Tiden går som vanligt alldeles för snabbt där för vi har så kul! Tack för igår kväll! Som jag kommer att sakna våra grannar när vi flyttar! :´(  Lyckost dom som får Anna och Tomas som grannar!

Sådana hittar vi nog aldrig igen. Men vi sa ju det igår kväll, att vi ska självklart hålla kontakten så ofta vi kan och träffas ändå, fast vi kommer att bo på andra sidan av stan. Det blir kanske inte så spontant som det är nu, men träffas ska vi!

Tänkte visa några bilder till på huset:

Vardagsrummet



Badrummet, med bubbelbadkar :)



Hallen


Nu ska jag och Hence snacka ihop oss om vilken förskola vi ska välja till Leah. Som det ser ut nu har vi två vi väljer mellan. Imorgon ska jag nämligen ringa och sätta upp henne i kö.

Njut av er kväll, för imorgon är det en ny dag! Och fin ska den också bli!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Då ligger jag och njuter i solen hemma hos...

´
2011-04-25 13:47:26

2011-04-25_13_42 (MMS)

Då ligger jag och njuter i solen hemma hos Syrran. Leah och Hence har åkt till Malmö för att hälsa på mange. Mamma och Syrran är inne just nu och lagar vår kyckling. Mums! Bredvid mig står ett glas vitt vin. :-) Tur att jag och Paula har cyklat hit.

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Ni gör säkert detsamma

´
2011-04-24 18:28:42
som jag eller vi gör just nu! Bara njuter av påsken och det härliga vädret! Så att man glömmer bort allt annat man behöver göra. Tvättkorgen är överfull, kylen ekar...men vad gör det, när man kan vara ute och promenera, ligga i solen och steka eller ta massa utflykter.

Vi var i Louisiana igår och tittade på Picassos utställning. Jag är väl sådär intresserad av konst. Man går där lugnt och stilla, alldeles för sakta, fram till en tavla där massa spotlights är riktade på, så står man där och bara stirrar på den.

Mmm, jaha ja, mmm...ja, fiiint! Vad ska man säga. Och så går vi vidare till nästa tavla. :) Tror att Picasso saknade något i sitt liv. Han målade massor med nakna kvinnor. :)

Leah levde loppan där inne. Sprang fram till tavlorna och bankade lite på dom som hon kunde banka på, vissa hade rep runt om så att man inte kunde gå så nära. Där var det ännu roligare för där kunde hon stå och rycka i repen och tugga lite på det. :)

Till slut gick Hences pappa ut och la sig i gräset på en filt och vi var inte sent efter. :) Farmor var den som gick längst.

Först var vi i Helsingör och åt dansk fläskstek! Leah fick syn på en fiskmås som gick på gatan. Den ville hon få tag i.



Jag tyckte det var jätte kul att fota den, kolla vilken närbild jag fick!




Så här härligt låg museét. Vilken utsikt!




Jag och Leah





Yeeeaahhh!!!



Leah sover gott i vagnen och...


...vi här. :) ( Jag och Hences pappa )


Vi hade en underbar dag!

Nu ska vi in till grannarna på lite middag!! Så gott det ska bli. Det blir grill det är allt jag vet!
Ha en jätte fin kväll ni med!



Kommentarer (1) Permalink Natalie


Nu har vi kommit fram till Helsingör. Vi f...

´
2011-04-23 20:04:24

2011-04-23_11_39 (MMS)

Nu har vi kommit fram till Helsingör. Vi får väl äta lite dansk fläsk stek innan vi kör vidare till louisiana.

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Helt underbar dag blev det idag!

´
2011-04-22 21:01:32
Då menar jag både vädret och umgänget! Vår lilla ett-åring har haft en rolig fest med god mat och trevligt sällskap tyckte hon. Nu sover  hon som en stock där uppe i sängen. Många fina presenter fick hon.

När alla gästerna gått kom Anna och Tomas förbi med Emilia. Emilia ville ge Leah ett paket oxå. En jätte fin röd klänning från Lundmyr fick Leah.

Tack så jätte mycket ännu en gång!!

Lite foton från idag:

Här har Leah sprungit ut från trädgården för att möta upp mamma och Per när dom kom. Hon hörde mormor eller "momo" och då blev det fart i benen. :)




Leah öppnar sina paket


Här har kusinen Mio kommit också. Favorit kussen. Dom är lika gamla, en månad skiljer det bara.



Syster yster, Micke och jag.



Så här skönt kan man ha det efter maten i väntan på efterrätt...



Leah var inte så intresserad av sin tårta. Hon var lite för trött, men mormor var verkar det som. :)



Vår ett-åring!


Som sagt, en underbar dag blev det.

Nu laddar vi batterierna. Imorgon kommer Hences föräldrar tidigt, vid nio. Efter lite frallor och kaffe ger vi oss iväg till Danmark, Louisiana, för att titta på konst. Vi tar bilen över med färjan så det blir skönt.

Ha nu en fortsatt trevlig påsk!!
Kommentarer (2) Permalink Natalie


Leah öppnar paket

´
2011-04-22 09:21:09
pyjamasen är fortfarande på. (pappa hjälper till)





Kommentarer (1) Permalink Natalie


RSS 2.0