EN miljon i utdelning!!!

´
2011-08-30 21:54:02
Jag var och skulle hämta ut ett paket förra veckan i en tobaksbutik och samtidigt ser jag att det är jackpot på stryktipset, fredag. Frågar han som jobbar/äger butiken om det finns andelar kvar och om jag fick vara med på ett hörn.

Såklart fick jag det. Så jag spelade för 200 kr. Idag efter jag och Paula hade varit hos ortopeden kom jag på att jag kanske skulle ta och kolla om vi hade vunnit något. Kör till tobaksbutiken och utanför är en stooor skylt med texten

"GRATTIS alla ni som var med på stryktipset fredag! EN MILJON i utdelning!"

Jag blev alldeles skakig...för visst var det den jag var med på, tänkte jag!!!!

Går in och säger hej, jag var med på stryktipset! Han kände igen mig, men tog mitt namn osv för att säkerställa att det var jag! Och jo visst det var den!!!!

Men jag och 60 stycken till!!! SÅ det blev 3000 kr. Men det är verkligen roligt!!!! För att ha spelat för 200 kr och vinna 3000 kr känns rätt så gött!

Han säger grattis och berättar lite om dom och säger "Vi är glödheta just nu". Hahaha! Han berättar också att när det var 8 minuter kvar av sista matchen låg vi på 10 miljoner, men så råkade väl fel lag göra mål och då sjönk det till 1 miljon. Synd!

Jodå, så nu är jag med igen på en annan andel. Denna gången Europatipset. Jackpot där med! Håll tummarna. :) 200 kr där med.

En dag rasslar det till i kassan! :) Första gången jag spelar i butiken ska jag tillägga!


Tackar så mycket för alla grattis hälsningar! :)




Kommentarer (0) Permalink Natalie


Vann på stryktipset idag! Yahoo! Återkomme...

´
2011-08-30 17:43:50

Vann på stryktipset idag! Yahoo! Återkommer senare!

Kommentarer (6) Permalink Natalie


Se så fin!

´
2011-08-30 11:02:41
Denna möttes jag av när jag kommer ut från City Gross. Det var verkligen så att jag tappade andan när jag såg den! Solen sken och det småduggade och det var så där allmänt kvavt...och så denna...

Det är få stunder man bara stannar till och tycker att något är så vackert. Jag kallar det GODIS för ögonen! :)




En annan sak jag gillar är ballongfigurer. Visst är dom fina!

Min mamma har en ballong affär precis nedanför sitt hus. Där har dom all världens ballonger i alla dess färger och alla möjliga former!

Se på dom här! :) Dom ska Leah få ha på sitt kalas när hon fyller två hela år. :) Lite för liten ännu.




Morgonen har gått i ett. Jag har dammsugit hela huset, tvättat, hängt upp tvätt, bytt lakan och till och med dragit fram våra dun täcken nu. Bort med dom tunna för att inatt frös jag till en isbit! Sen vill jag ju gärna sova med öppet fönster för att det är så skönt att få in frisk luft.

Nu sover Leah gott i vagnen jag ska hoppa in i duschen och sedan ska jag till ortopeden med Paula. Hon har fått ytterligare en kallelse för att kolla sin rygg.

Paula har eventuellt fått en fast danspartner nu! Jag har pratat med Ann Wilson och det finns en kille nu som behöver en danspartner och som är i hennes längd! Håller tummarna att det blir av!

Kommentarer (1) Permalink Natalie


Söndag igen!

´
2011-08-28 20:01:42
Men vet ni vad! Att nästa söndag sitter jag, kanske vid denna tiden, på en uteservering/taverna med en god drink i handen, lyssnar på grekisk musik och småsvettas!

Har säkert precis avnjutit en god måltid med oliver, fetaost och färska grönsaker!!! Lääängtar så! :)

Men till dess....

Igår avnjöt vi minsann en annan god måltid, som alla vet är min favorit måltid, SUSHI! Vi var bjudna hem till Linda och Henrik på egengjord sushi. Till förrätt fick vi den japanska soppan, tror den heter Miso soppa om jag inte minns fel. Så gott allt var!

Tack för en super trevlig kväll!

Jag och Leah redo för en promenad till Linda och Henrik



Sushi



Jag och Hence :)





Kvällens värdpar! Henrik och Linda



Skål Linda! :)


Leah sov gott uppe på en madrass men vaknade när vi skulle hem och var vaken hela vägen. Hon skulle minsann sitta upp i vagnen fastän hon inte såg något i mörkret. (Det var inte många lampor på vissa små grusstigar hem).

Väl hemma var lill damen pigg och glad och hade ingen lust att sova. :)

Idag kom mamma och Per förbi och Per monterade upp högtalarna ute på trädäcket som vi kan styra inne ifrån med hjälp av en förstärkare. Till den kopplar vi både datorn eller telefonen. Kul att kunna lyssna på musik utomhus nu också med ett riktigt bra ljud! Bild kommer någon dag.

Kul, speciellt till inflyttningsfesten! Party utomhus! Tjohoo!

Nu får ni ha en härlig söndags kväll med massor av mys! Kram!





Kommentarer (1) Permalink Natalie


Så snygg man e! Med gummistövlar o klännin...

´
2011-08-27 17:43:02

2011-08-27_17_38 (MMS)

Så snygg man e! Med gummistövlar o klänning! Vi har en liten promenad framför oss! 20 min ungefär bara, men dock i lite regn. Vi e iaf på väg nu hem till Linda o Henrik, dags för sushi afton! Tjohoo! Ha en fin lördag!

Kommentarer (1) Permalink Natalie


Nya väla idag!

´
2011-08-26 20:43:25
Ingen kan väl ha missat att vi i Helsingborg nu har Nordens största varuhus! Inga shopaholics iallafall! Tjohooo!

Jag hade sagt till mig själv att jag skulle vänta lite med att besöka nya väla. Då jag förstod att ALLA skulle dit och ALLA ska trängas.  Men jag har varit alldeles för nyfiken! :) Jag har sett bilder i HD och tyckt att det är så fint!

Och JAPP! Där är super fint! Så snyggt dom har gjort det och hela Skåne var där kändes det som.

Det blev lite shoppat idag. En vit blompall från Bolagret som ska stå i vardagsrummet. :) Ni vet där vid min tomma vägg som nu har fått en lampa av mamma och Per. :)





Får se vad som kan vara på pallen utan att Leah knuffar ner det.

Passa på säger jag då alla butiker har någon form av öppningserbjudande hela helgen.

Vi ska dit imorgon igen för vi ångrar oss att vi inte köpte två stora ljusstakar som kommer att vara kanon snygga på matsalsbordet.

25% rabatt på alla saker inne på Bolagret!

Köpte mockasiner till Leah på Polarn o Pyret också. Det lär hon behöva på dagis till hösten. Alltid lite småkallt på golven...det minns jag så väl.

Sen bidde det såklart badskor så att lilla damen inte halkar vid poolen på Kreta. Då alla nästan var slut inne på Babyland fick det bli dessa. Det var väl mest färgerna jag inte var så jätte förtjust i, men vad gör det egentligen. Hon ska bara ha dom en vecka och bada och plaska med dom.



Swimpy badskor från Pippi.

Vi har beställt armpuffar till henne från flyget, men tänkte att denna kan vara lite rolig att sitta i om vi är i havet, ja, eller poolen för den delen.



Swimpy badstol, kallar dom den här. :)

Regnställ hade dom också sänkt priset på på Väla. Istället för 400 kr kostade det nu 190 kr! Som hittat. Så ett regnställ fick Leah.

Som vi har fyndat.

Gräddbullerian på väla, här står dom och gör gräddbullar!!!!!!!!





Imorgon ska jag sätta tänderna i dom. :)

Ha en supermysig fredag mina vänner! Kram!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Hence är ute på galej!

´
2011-08-24 19:56:22
Han är ute och roar sig idag! :) Jepp, lite roligt ska man väl ha.

Jag har lagt min lilla dam tidigt idag, sju fick hon hoppa i säng. För Leah har bara sovit en timme på hela dagen och då kan ni själva räkna ut hur många timmar hon har varit vaken med tanke på att hon vaknade 06.15!!!

Pust, säger jag. En väldigt trött Leah när klockan var halv fyra redan. Och då är det alldeles för sent att ta en "nap". Då pajar jag hela kvällssömnen. Då hade det tagit låååång tid innan hon somnar....

Nu somnade hon på två röda. Det är väl det som krävs för att slippa att hålla på och natta henne i en halvtimme. Men vem orkar med en grinig bebis i flera timmar.

Idag var vi hemma hos Linda.

Jag tycker det är så skönt att få prata med henne! Hon är precis som jag och tänker precis som jag. Vi har samma värderingar! Och eftersom vi känt varandra sedan vi var 10 år gamla, och känner varandra innan och utantill är det ingen av oss som kräver något från den andre eller behöver/kan dölja något för den andre. :)

Jag är så glad att du finns Linda, en vän att lita på i vått och torrt!





Nu sitter jag i soffan och väntar på att True Talent ska börja. Såg det igår och fastnade direkt. Nästan lika bra som Idol, än så länge.

Ha en fin kväll!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Grannen mitt över!

´
2011-08-23 21:59:38
Heter Tobias och är super trevlig! Idag kanackade han på och frågade om Leah vill ha en sandlåda. Jag blev jätte glad att han frågade för jag har tänkt tanken att skaffa en till henne. En sådan man fäller ut så att det blir två bänkar mitt emot varandra. Och som man sedan fäller ihop så att inga katter kan kissa i den.



Tobias kom in en liten runda och sedan gick vi över hem till honom. Han visade mig och Leah sitt hus och det var riktigt roligt att se. Liknade vårt lite på viss inredning, men han hade redan fått in en braskamin.

Som vi längtar tills vår kommer! :)

Han kom även över med sand till sandlådan så att nu är det bara för Leah att sätta igång och leka. Imorgon!! :)

Får se om jag kan fotografera lite imorgon.

Paula kom hem från sitt läger idag. Hon var i Ugglarp och tältade med sin nya klass. Hon berättade att hon endast sovit fyra timmar inatt...hrmmm... Grillning vid öppen brasa, spökrunda vid tio tiden och tävlingar.

Så roligt det är att gå i skolan. Jag minns det så väl. :)

Det är så skönt att hon trivs på sin nya skola och klass. Hon berättade att det är helt annorlunda mot hennes gamla skola. Dom svor som borstbindare på den gamla skolan och var tuffa som bandybollar och tjejerna betedde sig som om dom var störst bäst och vackrast.

Här är det mer dämpat.

Mamma kom tidigt imorse, redan klockan nio på en kopp kaffe. Alltid kul med besök!

Jag var och besökte en förskola idag också. En av de två Montessori förskolorna som jag mejlat till. Tyvärr var det fullt med den som jag besökte idag. Trist för den hade jag gärna låtit Leah börja på.

Tror också att Montessori pedagogiken hade passat leah som handen i handsken. Hon behöver en Montessori förskola, har jag kommit på nu sådär alldeles lagom försent!!!! :(

"Hjälp mig att hjälpa mig själv" sammanfattar deras pedagogik. Precis vad min lilla dam behöver. Leah gillar annars att man gör allt för henne.

Helst ska hon bara stå och peka på saker hon vill ha och så skall någon annan hämta det åt henne. Klossar är jätte kul, men helst skall du bygga tornet åt henne. Leksaker är också jätte kul, men helst ska du ha förseställning för henne. Hahaha! Leah i ett nötskal. :)

Vi får se vad den andra förskolan säger.

Kram och godnatt
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Leah sjunger där inne i hennes rum...

´
2011-08-22 20:39:48
...hon verkar inte ett dugg trött. Det tar en stund för henne nu innan hon somnar. Ställer sig upp och skakar "galler". :) Slänger iväg nappen tvärs över rummet och skrattar! Hon får nappen och lägger sig ner. Och så börjar det om igen....ställer sig upp, slänger iväg nappen osv osv. Vad gör man??? Hahaha!

Inte ger henne nappen?...nope, då gallskriker hon.

Tänk så mycket man säger eller sade innan man fick barn. "Mitt barn ska minsann lära sig ditten och datten" "Mitt barn ska veta vem som bestämmer", "Mitt barn ska inte få göra som hon vill". Bla bla bla.

Leah är ändå inte första barnet, så hon kanske har det lite tuffare än vad Paula hade. För man lär ju sig av sina misstag, om man nu kan kalla det det. Men andra barnet, rent allmänt, får det nog lite tuffare. Inte för att Leah har det tufft, haha, men jag kan erkänna att Paula hade det väldigt lätt. Hon bestämde här hemma. :) Paula fick till och med somna i soffan om hon ville, så bar jag in henne efter ett tag.  Jepp, så är det.

Lite reflektioner bara från min sida.

Har precis kommit ur duschen. Jag var och tränade Body Balance idag. Måste säga igen att det är perfekt att kombinera Body Pump med Body Balance. Musklerna blir så korta i BP och behöver tänjas ut ibland, och det gör man i BB.

Fast som min Core tränare säger: Tänj inte magen, där ska musklerna vara och förbli korta.

När vi har idé torka på veckans mat, tittar vi gärna i buffé tidningen från ICA. Billiga veckan har jätte goda rätter ibland.

Då Leah äter vår mat också är det viktigt för oss att laga mat med grönsaker i. Inte för att vi skippar dom, men nu måste man tänka till och verkligen se till att den blir allsidig.

Idag blev det det här:

(Bild lånad från Ica.se)

Sjömanskorv!

Vill ni också äta det har ni receptet här.

Ha en super kväll!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Kräftskiva och Natalie svängde dom lurviga!

´
2011-08-21 19:31:46
Och jag säger som vanligt...det var något konstigt med kräftorna i år också...man blir alltid dålig dagen efter. :) Måste vara onyktra kräftor jag äter varje år. :)

SUPER rolig kräftskiva hos syrran min!!! Vi till och med dansade i slutet på kvällen inne i vardagsrummet till musik på högsta volym!! Då har man kul! Jag, syrran och en kompis till henne svängde dom lurviga.

Mio låg uppe och sov igenom allt, Leah ville inte missa festen så hon vart vaken till klockan tolv! :) Dom timmarna tog hon igen idag på förmiddagen.

Och det är ju så kul att träffa nya människor också.

Jag bjuder på denna bilden! Haha!!!





Leah dansade lite i sin pyjamas och en hatt på huvudet. Hon var så go´hela kvällen och bara njöt och hade roligt.





Då vi hade lämnat vår bil i Laröd gjorde vi "hämta bilen" som en dags utflykt idag. Strålande sol och sommarvärme idag så vi bestämde oss för att cykla från Ramlösa till Laröd! Jepp, tvärs igenom hela Helsingborg! :)

Men tog ett stopp lite mer än halvvägs nere vid stranden och tog en kopp kaffe. Sedan fortsatte vi hem till syrran. Lastade på cyklarna på bilen och tog ett stopp till, denna gången vid Sofiero glass kiosken såklart.

Mumsade i oss stora mjukglassar med chokladtopping och därefter hem för lite grill. :)

Måndag imorgon och då är det dags för Leah att börja simma igen. Ny termin för babysimmet startar imorgon. Leah är så duktig nu. Hon kravlar/tar sig upp själv från bassängen upp på kanten och ställer sig. Sedan hoppar hon i. Vår lilla badtjej.

Jag ska träna såklart. Jag var lite optimistisk igår när jag bokade mig på ett Body Pump pass idag klockan 10.20. Hehe, hur kunde jag tror att jag skulle orka det efter en kräftskiva?

Projekt denna veckan är att jag och leah ska komma iväg och besöka en förskola som ligger lite närmre oss, Montessori förskola. Den ser så trevlig ut så jag vill faktiskt in och träffa personalen också. I så fall kasnke hon kan få börja där istället. För jag är inte riktigt nöjd med den hon har kommit in på. Vi får se helt enkelt.

Sen har jag en del att förbereda mig inför. Det händer nämligen en liten rolig fast nerkittlande sak för mig nästa måndag. Vad vill jag inte riktigt gå ut med ännu. Jag berättar nästa måndag kväll vad och hur det har gått.

En jätte rolig sak för mig om det går vägen! Ja, det gynnar väl egentligen hela familjen. :)

Nu får ni ha en fin kväll!!! Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0