Ett tips!

´
2011-01-31 16:19:41
Om du/ni har barn som älskar mobiltelefoner...Leah är nämligen tokig i min, kan man gå till en mobilaffär, vilken som antar jag, och hämta (gratis) en visningstelefon! :) Bra va!?
Ser ut och känns exakt som en riktig! Vi bara frågade i kassan och dom har tydligen stora kartonger med sådana telefoner. Ska säkert annars bara slängas ändå.
Ingen leksaksaffär kan slå det minsann!


Här är Leahs två:



Ser rätt verkliga ut!


Nu väntar jag på att Hence ska komma hem, sen ska jag iväg på Core och BodyBalance. :)



Kommentarer (1) Permalink Natalie


Uppe och studsar!

´
2011-01-31 07:51:02
Vi är uppe och studsar nu! Vaknade strax innan sju. Bytte blöja, åt välling och låg bara och kramades i sängen en bra stund. När vi gick ner där nere, satt Paula och åt frukost. Leah blir som vanligt alldeles till sig när hon ser Paula. Paula tog Leah i knäet och delade med sig av sin macka till Leah. :)

Leah har blivit mycket bättre. Frisk vill jag kalla det! :)

Så att idag blir det simmning för henne!

Nu ska jag dricka mitt kaffe....på tal om kaffe, jag vill ha en kaffemaskin! Jag som inte fyller år eller nåt än på länge! Får se hur vi löser detta...:) Hence ska kanske få en när han fyller år. Hehe! (nu läste han detta väl)
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Hanboll....

´
2011-01-30 16:03:17
Hanboll på tv just nu...verkar som om det går bättre för Sverige när jag inte tittar. Så jag får sitta här vid datorn istället. :)

Jag vill ha en jacka till våren. Har kollat lite på nätet än så länge, men hittar inte någon direkt. Jag har en skinn jacka från förr förra året i brunt, som jag älskar, men jag vill ha en vanlig i tyg också.
Tänkte att jag och Linda skulle kolla lite på Väla nu i veckan. Ska ta en runda dit utan barn, så man kan titta i lugn och ro. Det behövs ibland.

Vi har varit ute och tagit en skön promenad i en timme. Vägen hem tog vi genom pålsjö skog, lite farligt dock för att solen inte tinat all is där ännu. Höll på att göra några vurpor där några gånger. Rumpskorna var på...ojojoj, vad jag tränar! Hehe! Har ännu inte märkt någon skillnad, om ni undrar! :)

Har skrivit matlistan för veckan så snart bär det iväg till City Gross för veckohandling. Eko i kylskåpet just nu.



Här joggade jag mycket i pålsjö innan jag blev gravid! Härligt med den utsikten!


Kommentarer (0) Permalink Natalie


Wow!

´
2011-01-30 12:16:53
Vilket fint väder det är idag! Jag kom precis hem efter min träning nu i morse, steg ut ur bilen och solen lös rätt på mig. Den var varm! Och doften av vår! Så att idag efter en dusch skall vi ut och gå en låång promenad i solen!
D-vitamin, here I come!

Idag börjar Leah bli sig själv igen. Snoret är kvar men hon är mycket gladare och piggare! Skönt! Vi åkte till Halmstad igår i alla fall till Anna och Tommy. Dom bjöd på lite lunch sen gick vi ut på en promenad. Dom har köpt ett stort hus som de hade renoverat upp. Jätte mysigt! Hade till och med ett bio rum. :) 

Leah var jätte trött därborta nästan hela tiden så hon var inte alls på G. Vi åkte hem strax efter fikan.

På vägen hem beställde vi mat på Big Buddha, alltid lika gott. Leah fick sova på soffan under tiden vi tittade på film. :)

Nej, nu är det duschen som gäller för min del. Adios så länge1
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Resa!

´
2011-01-29 10:04:26
Jahaja, då blev Leah jättfökyld! :( Med feber! Jag som har sagt att hon inte blir sjuk! :) Trodde att jag hade den modellen, som alltid höll sig frisk! Nej, skämt å sido, det är synd om henne! Hon har nästan inte sovit på hela natten, hon ville sova men kunde inte av allt snor! Lille älskling!

Vi får i alla fall ställa in Anna och Tommy som vi skulle hälsat på i Halmstad idag. Det är också lite synd, vi har inte sett dom sen i somras när vi hade en grillkväll här hemma. Men det kommer väl fler tillfällen.

Hehe, ni måste se våra häckar som vi planterade i somras när vi flyttade in. Två ser riktigt roliga ut. Dom två har vuxit ifrån dom andra lite...med bara en pinne! :)



Nej men! Man ser ju inte dom! Lite ser man den ena precis i mitten...ahja, det ser lite roligt ut.
Nu får vi se om häckarna blir bra till våren, då ska vi ta bort stödpinnarna oxå. Den kommer nog bli lite tätare till våren. Som jag längtar till sommaren! Vi har trädgården åt "rätt" håll...väster alltså. Solen kommer till oss ungefär runt tolv tiden, sen är den där till åtta-nio på kvällen. Härliga grillkvällar brukar det bli!

Vi var inne hos Anna och Tomas igår på Tacos och Let´s Dance. Bagge åkte ut! :( Hur förstår jag inte, men så är det nu och Natalie kommer inte att titta på detta dansspektakel mera! :) Kanske bara något enstaka avsnitt då, men inte varje fredag, för jag är besviken nu! Hehe...:)

Vi har pratat om att resa tillsammans med Anna och Tomas i september. Och det ska vi! Vi ska träffas nu i veckan som kommer och titta närmre på lite resor.
Vi vill ha all inclusive och Grekland, så mycket vet vi i nuläget.
Så Grekland, snart kommer familjerna tokig och tokigare på besök! :)



Lovely!!!!!!!!!!!!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Vad avokado kan!!!

´
2011-01-28 17:36:15



I eftermiddags stack jag och Leah snabbt till Väla för att köpa dessa två löpare till bordet. Jag har tittat på dom innan, men kunde inte bestämma mig då, men nu så...riktigt vårigt! Ljusstakarna fick oxå följa med hem. Dom ropade "natalie, ta oss oxå", så vad gör man för husfriden. :)

Snart ska vi in till Anna och Tomas på lite Tacos och Let´s Dance. Heja Bagge! Men jag måste säga att jag känner inte riktigt igen honom där.

Visst brukar han ha mer pondus och vara mycket mer självsäker annars. Nu är han llite blyg och gör massa miner hela tiden. Men det är klart, i Idol gör han faktiskt något han behärskar, här är han lite ute på djupt vatten. Hehe! Men vi gillar dig ändå Bagge!

Nu står Guacamolen i kylen och fryser lite, för den skall med till grannarna. :)



Guacamolen kan vara lite onyttig, men avokadon är ju nyttig i sig! :)


Kolla här vad man kan göra med avokado:

Avokado innehåller nyttiga fetter, antioxidanter, A-vitamin, betakaroten och fler viktiga näringsämnen. Avokado kan vara bra för levern, hjärta och den används ofta inom skönhetsvård.

Avokado tillsammans med lite olivolja blir en enkel ansiktsmask. Denna passar väl den som har torr hy. Du kan variera masken med några matskedar honung och banan.

Ett ägg utan äggvita kan även tillsättas.

För fet hy tillsätts lite citronsaft

Ansiktsmasken görs som tidigare men om ägg används sätts hela ägget till istället för bara äggulan. Dessutom sätter man till lite citronsaft. Vindruvor kan också mosas i.

Innan du sätter på en ansiktsmask bör du ha tvättat huden noggrant. Låt masken sitta på under tjugo minuter och tvätta sedan av den med ljummet vatten.

Skrubb med avokado

Låt ett par matskedar havregryn dra i vatten över natten så att du får en kräm. Havre är rikt på rätt fett och antioxidanter. Grynen skrubbar bort döda hudceller, fett och smuts.

Mixa havregrynskrämen med en avokado och lite olivolja. Skrubba huden noga.
Toppen!


Paula blir som vanligt sen, hennes bussar går aldrig när hon vill och känner för att åka buss, tycker hon, så hon missar dom väldigt ofta....
Hmmm....

Imorgon åker vi till Halmstad för att hälsa på Anna och Tommy och deras tre barn. En är nästan alldeles nyfödd!



Kommentarer (1) Permalink Natalie


haha!

´
2011-01-28 07:35:18
Jaja, då satt man här igen, tidigt på morgonen. Vaknade tio över sex! Ska bli skönt sen när det blir lite ljusare på morgnarna, kanske jag vaknar lagom till soluppgången...härligt!
Jag kan berätta för er varje morgon hur vacker dagens soluppgång blev! :)

Förstår inte detta...men man ska inte klaga, hon sover faktiskt hela natten!

Ska snart upp och försöka lägga henne igen!

På återseende!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Torsdag=fredag imorgon!

´
2011-01-27 17:03:49

Skönt när det är torsdag, för då är det fredag imorgon! :) Kan/får man säga så?

Inte för att jag önskar att dagarna skall gå, för då förlorar jag ju just denna dagen, och den kommer inte åter igen. Och vill man att dagarna skall gå för att man längtar till något särskilt, då önskar man tillslut livet ur sig själv. Ooops, nu blev det tungt! Och förrvirrande! Nåja, tror att ni förstår...

Jag har en väggtext här hemma som lyder: " Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag". Tycker den stämmer så bra!

Man ser på sina barn att åren faktiskt går, för tittar man på sig själv tycker man inte att åren går...hehe! Jag kommer på mig själv att ibland längta tills Leah kan det ena eller det andra, och då tänker jag till en gång extra, jag vill inte att tiden ska gå så snabbt egentligen. Jag vill ha min lilla bebis ett bra tag till. För vips så är dom tolv!

Idag kom mamma förbi en stund under förmiddagen och lekte lite med Leah. Sen åkte vi till Väla och Ikea med Anna och Emilia. Hittade en fin blus på Vero Moda, lite värmeljus på Ikea och såklart mina favorit chips. Två påsar blev det, 10 kr stycket kostar dom. Om ni inte provat dom, måste ni prova dom lättsaltade. Vet inte vad det är för speciellt med just dom, men så goda!!

Här är Ikeachipsen!



Snart ska jag iväg och träna:



Spinning, blir det idag. Måste träna lite kondition oxå!
 Det man inte har i huvudet måste man ha i benen! :)
(skämt)


Imorgon, fredag, är vi bjudna in till Anna och Tomas på lite Tacos och Let´s Dance! Mysigt!

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Tjejkväll snart???

´
2011-01-26 17:57:43
Idag har vi varit på lång promenad. Jag och Leah gick hemifrån vid elva för att möta upp Eva och Ella vid tågaborg, sen fortsatte vi neråt mot kullagatan. Åt lite lunch på Chinatown, gick lite i affärer, tog en fika på Fahlmans, lite fler affärer :) sen hela vägen hem igen! Halv fem var vi hemma igen! Så idag har benen fått röra på sig! Skönt! Och mer skall dom få!

Hence kommer hem vid sju, sen sticker jag på Body Pump. Lite väl sent kan jag tycka men måste man så måste man! Det enda passet som var ledigt! Tråkigt. Jag har i alla fall börjat fundera på att byta gym så snart jag kan. Får väl gå tillbaka till de små gymmen. Träningsakademin here I come....soon!

Leah är alltid på vår dator så därför köpte jag en laptop till henne idag. "Buzz lightyear".



Den har varit rolig ett tag i alla fall. :)

Men det är ju inte den jag sitter och knappar på...

Jag och Eva pratade lite om att vi snart ska ha en liten tjejkväll! Börja här hemma, sen ut en liten runda på stan. Så snart får nog just du en inbjudan! :)


Kommentarer (0) Permalink Natalie


Leah har rotat fram potatis från kylen und...

´
2011-01-26 17:20:42

2011-01-26_17_16 (MMS)

Leah har rotat fram potatis från kylen under tiden jag skalar morot! Hon ser lite förvånad ut när jag tog henne på bar gärning. :-)

Kommentarer (1) Permalink Natalie


RSS 2.0