Gillar du som jag...

´
2011-11-29 20:14:39
...kläder som ingen annan har?

Jag tycker det är roligt att ibland äga ett plagg som är speciellt sytt för just dig!

Ingen annan har just den. Det är väl kul?!

En tjej som heter Therese har ett företag som heter Mireo. Hon säljer/syr mössor, kläder ,scarfs och så vidare.

Tänkte att leah skulle få den vita med sitt namn och med fleece tyg på insidan så att hon kan använda den i vinter. Super söta tycker jag!



Gå in på hennes blogg och kika, hon syr efter dina önskemål: http://mirasmamma.blogg.se/syblogg/


Idag var vi en sväng hos Linda och Cassius på en eftermiddags fika. Åkte direkt dit efter att jag hade hämtat Leah på förskolan.

Visst är det lite trist med mörkret som bara smyger sig på en redan klockan halv fyra...

Då kan det kännas skönt att åka iväg till en vän och bara sitta och snacka och skratta lite. :)

Hoppas ni har haft en skön dag ni med och att ni får en bra kväll! Nu ska vi iaf tända brasan och krypa längre och djupare ner i soffan! :)

Kram kram!




Kommentarer (0) Permalink Natalie


Vilken mys söndag!

´
2011-11-27 20:27:11
Idag är det sådant där härligt väder ute...eller inte. Taket håller nästan på att flyga iväg, träd välter och huset skakar! Det är storm här nere i skåne. Men som vi sade innan: "Nu har vi haft det", nu kommer det väl inte fler ggr detta året. Brukar väl aldrig komma mer än en gång. :) Det blåser så mycket att våra sensor lampor tänds med jämna mellanrum ute på trädäcket. ( Annars tänds dom bara om någon kommer för nära huset ) Så här kan man inte komma och spionera utan att vi ser ) :)

Denna helgen har vi haft farmor och farfar och Marie (Hences lilla syster) på besök. Årets första julmust har blivit intagen och så även årets första glögg, dock absolut inte den sista. För fy sören vad god den var i år! Men som vanligt rekomenderar jag den halv ljummen, till nästan kall. Annars försvinner kaffe smaken och den smakar bara en helt vanlig glögg.

Men visst är det mysigt att sitta med en rykande varm glögg i handen uppkrupen i soffan, brasan på och filten på benen. Jag och Hence gjorde precis så för bara en liten stund sedan.

I lördags var jag och Hence ute och svirade...ja eller svirade och svirade. Vi började med att gå ut och äta på Oasen, en fondue restaurang. För att sedan fortsätta till Helsing för en Gin o Tonic. Leah var såklart hemma och mös med mormor. :)
Och Paula sov hos en kompis.

Till förrätt blev det såklart: Sniglar!!! Så gott!!!



Gud vad det finns mycket gott här i världen! Underbart! Sedan blevd et en kött fondue. Vi blev så mätta så vi rullade till Helsing.

Idag har vi varit på en härlig första advents middag hos hences mormor i Viken. Hon bjöd på Biff bourgogne och en smarrig chokladtårta till efterrätt.

Ja ni, jag säger då det, läs detta:



Så tjejer! Ät massor med gott samvete och mycket grädde!


Bilder från i helgen:

Lördag morgon vid frukost bordet, Leah har precis gett farmor ett paket då farmor fyllde år för ett litet tag sedan.



Marie


Marie leker med Leah i trädgården




Leah idag hemma hos Hences mormor. Tar en liten paus efter maten i fåtöljen.


Leah med mat på hela sig!


I knäet hos farfar, väntar på clementin. :)



Så här kan kläderna se ut när man ätit väldigt god mat!


Ni har säkert fått upp era ljusstakar och så vidare. Det har vi med men inte allt då jag inte hittar hälften! Mycket har tydligen förvunnit i flytten på något underligt sätt. Bland annat ser vår adventsljusstake ut så här, lite sådär allmänt tråkig. Jag hittar inte granriset jag köpte förra året....får köpa nytt nu i veckan. :)



Bortse från gardinerna. Dom ska bort snart! Istället ska vi ha ett par vita med inslag av silver. Jag vill nämligen inte ha en röd jul i år, utan den ska vara vit och silvrig.

Dessa är jag rätt nöjd med:






Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som vi har haft!

Måndag imorgon igen och det betyder att det är jobbdags!

Kram kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


GOTT!

´
2011-11-24 20:07:06
Idag köpte jag årgångsglöggen! I år har den smak av kaffe! Den heter "Arabica" i år. Mums!

Fast min favorit är nog fortfarande den med madarin eller var det clementin....??? God var den iaf! Förra året var det saffran och den gillade jag inte kan jag säga. Jag som annars gillar saffran. Men tyckte att den smakade för mycket sprit och då är det inte så gott.
Men fick då lära mig att den smakade bättre om man drack den kall och då blev det godare faktiskt. :)

Brukar ni köpa årgångsglöggen? Jag köper varje år, lite av en tradition. :)



Ska testa den imorgon ihop med lite papparkakor. Imorgon kommer Hence föräldrar hit och stannar till på söndag. På söndag blir det även lite adventsmiddag hos Hences mormor.

Idag fick jag reda på att vi ska ha personalfest om en vecka, på fredag. Samma dag som Hence ska på julbord med sitt jobb och sova över i Halmstad. Men som tur är har vi min mamma som passar Leah (och Paula):)

Så nästa helg blir det fest för hela slanten! Först personalfest sedan blir det tjejfest på lördag ju!!! Tjohoo! Ska bli riktigt kul!

Nu blir det rensning för hela slanten. Vi har tagit fram Leahs backar med leksaker så nu ska här bli en rensa hög och en spara hög.


Hence har redan börjat med att lägga ut allt på golvet


Behövs nu innan jul innan alla nya leksaker kommer. :)

Nu när det börjar bli kallt hjälper det att hålla sig varm om fötterna. :) Fick för länge sen ett par stooora mysstrumpor av Hences föräldrar som åker fram varje höst/vinter och dom är sååå goa!

Fast nu upptäckte jag hur otroligt skitiga dom är! Haha!



Ha en skön kväll!

Kram kram!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Jag vet

´
2011-11-23 20:20:46
att jag är lite dålig på att skriva numera men nu ska jag försöka få in ett litet inlägg.

Idag har jag och Leah lagat maten!

Idag blev det pepparrotsstuvad potatis med falukorv. Leah står på pallen bredvid mig, jag skalar potatisen och ger till henne och hon stoppar ner i grytan. :) Mammas duktiga tjej. Men mitt i allt får hon för sig att göra andra saker. Antingen ska hon torka eller dricka vatten eller helt enkelt bara lämna stället. :)

När det var dags att slanta korven åt hon upp TRE bitar rå falukorv rätt upp och ner. Och ville bara ha mer. Sur som attans när jag sa att det var stopp! Vi skulle ju steka dom, försökte jag förklara.

Pepparroten skulle rivas, och då stack hon. :)

Syrran kallade henne för en liten "skvallertant" idag. Hahaha! Pratade med henne en stund under tiden vi gjorde maten och då hade Leah "elefantöron". Allt jag sade till syrran höll hon med om och skrattade jag, ja då skrattade Leah.

Tänk, nu i helgen är det första advent! Det betyder att vi ska få upp lite adventsljusstakar och stjärnor. Det ska bli så härligt att få upp det i fönsterna. Hur fint ska ni få se. Jag behöver dock nya dukar till bordet. Efctersom vi numera har två bord. Ett i matsalen och ett i köket.

Är i valet och kvalet om jag ska ha några julgardiner i köket. Har sett ett par snygga och tror nog att jag ska köpa dom....:)

Ett annat inköp denna veckan är den här:



Klänning från danska Cream. Tror nog att den kommer att sitta som en smäck! :) Hoppas jag iaf...:)

Nu väljer Bondarna sina fruar på Tv och Hence steg innanför dörren. Han har varit på Invigning av nya mäklar kontoret i Laholm. Middag osv. :)

Hej så länge och ha en fin kväll!

Kram kram!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Första kassen idag!

´
2011-11-21 20:31:53
Idag hämtade vi vår första city gross matkasse. Jag skrev ett litet inlägg förra veckan om det och idag lagade jag första rätten när Hence och Leah var på babysim.

Det är såklart svårt att säga något om det efter första rätten, men jag tänkte iaf ge både lite ris och ros.

Ros- Det var JÄTTE gott idag! Kul att få prova lite andra smaker, för tyvätt blir det ju så att man har sina favorit kryddor som man alltid använder i allt och på något konstigt vänster så smakar allt någerlunda samma. :)

Men nu så! Alla i familjen tyckte det var jätte gott. Lät inte så gott när jag läste igenom det men man ska inte dömma förrens man smakat.

Ris- Tog lite lång tid enligt min mening. Och då är inte jag den slöaste i köket. Jag anser mig rätt så snabb på att laga mat och diska undan det mesta från matlagningen. Det skulle rivas en hel del (så mycket att jag till slut plockade fram matberedaren) och sedan skulle köttbullarna rullas.

Men det blev så gott, så att allt är förlåtet. :)

Tänkte dela med mig av matsedeln för denna veckan och idag blev det alltså Timjanköttbullar.

Recept vecka 47

A. Timjanköttbullar i tomatsås med grönsallad
A. Timjanköttbullar i tomatsås med grönsallad
B. Het fisksoppa
B. Het fisksoppa
C. Pepparrotstuvad potatis med falukorv
C. Pepparrotstuvad potatis med falukorv
D. Kyckling i mango chutney med paprika & vitlök
D. Kyckling i mango chutney med paprika & vitlök
E. Skinka i smakrik dijonsås med champinjoner,  morötter & bucatinipasta
E. Skinka i smakrik dijonsås med champinjoner, morötter & bucatinipasta



Idag ringde Paula för att berätta en dålig nyhet, som hon kalalde det. Jag blev stel som en pinne när hon sade det och väntade bara på nästa mening...

"Jo mamma...eh...jag har tappat min I-phone i skurhinken på skolan!"

Tog ett tag innan jag fattade. (Hon hade städdag på skolan, ja, dom städar själva då det är en privat skola hon går på)

"Oookeeej...hur kunde detta hända då?" Svarade jag och försökte att inte brusa upp.

"Jag hade den i fickan och lutade mig fram och så föll den i".

"Hrmmm"

Nu visste jag inte vad jag skulle tro. Men visst, nu ikväll har hon stått och fönat den med hopp om att den torkar. Den gick och sätta igång och det är positivt.

Tror nog att det är dags att prata privatekonomi med min tonåring. Nu om någon gång.

Jag har låtit Paula ta hand om en del av sina pengar själv då jag har öppnat ett konto till henne. Till det kontot för jag över en summa pengar från barnbidraget. Detta ska då räcka till en del saker.


Så här står det på nätet om man googlar privatekonomi med din tonåring:


Börja med att förklara att du som förälder förstås står för mat och husrum. Detta är naturligtvis inget att diskutera, men för att tonåringen ska få en bild av vilka kostnader som ingår i ett hushåll är det bra att ta upp det.

- Föreslå att din tonåring själv betalar sina nöjen, kläder, godis, tidningar, spel, musik, smink. Med hjälp av den summan du som förälder har fört över.

- Större klädinköp som vinterjacka, vinterskor osv. kan du hjälpa till att betala. Kom överens om exakt vilka dessa plagg är.

- Om tonåringen tycker att det blir för lite pengar för henne/honom, kan du föreslå att om hon/han hjälper till hemma med vissa uppgifter, utgår det en viss ersättning. Det kan vara städning, gå och handla, laga mat eller att ta hand om återvinningsavfallet eller passa småsyskon. Kom överens exakt om vad arbetet ska innebära och hur stor betalningen för det blir.

- Skriv ned i detalj allt som ni kommer överens om. På detta sätt kan ni åtminstone undvika en del diskussioner efteråt!


Så gör vi hemma i alla fall.

Sedan är det det här med att hjälpa till mer hemma...det är en annan femma.

Men jag tycker inte att det är bra eller schysst att bara låta sitt barn glida igenom allt utan att behöva göra någonting hemma. Det är viktigt att rusta dom inför vuxenlivet. Småsaker som att hjälpa till att lägga disken i diskmaskinen eller smutstvätten i tvättkorgen. Resten får man nästan muta dom med. :)

Alla som har en tonåring hemma vet vad jag pratar om. Det är mycket som ska trixas och fixas, många vilda  diskussioner och ofta har du lust att slita av dig allt hår du har på huvudet. Alla ni andra som skakar på huvudet och inte håller med vill jag bara säga...det kommer, det kommer... :)

Nu ska jag titta klart på "Pengarna på bordet".

Ha en fin kväll! Kram!


Kommentarer (0) Permalink Natalie


Kompisarna!

´
2011-11-20 20:05:59
Anna och Mange och Elias var här i lördags på middag. Anka serverade vi och till kaffet blev det saffrans muffins! Ett bra alternativ till Lussebullar. Fast glöggen hade vi totalt glömt bort att inhandla så det blev bara kaffe.

Får ta och sticka till systembolaget och köpa lite glögg. Det är ju så gott så här på kvällsfristen.

Leah och Elias lekte jätte fint tillsammans. Nu är Elias 2,5 år, dvs 10 månader äldre än Leah, så han var ett gott föredöme för Leah. Han var väldigt hjälpsam och snäll och då blir Leah det med. Hon lugnar ner sig en aning. Alla som känner Leah vet att det annars är väldigt mycket fart och fläkt i henne. :)

Men lite bus blev det dock och så ska det vara också. :)

Leah kör Elias i full fart!


Fina Anna


Sötnosar i pyjamas, snart dax att sova, de vuxna fortsätter lite själva...:)





Det blev ingen julskyltning för vår del. Hence höll på där ute hela dagen med allt ris från tallarna som skulle köras till tippen.

Och när Leah väl lägger sig för att sova middag, ja då sover hon alltid MINST två timmar. Jag ringde syrran och vi stack till Väla en runda helt själva istället. Strosade omkring, satt länge och fikade och bara mös.

Det är inte ofta jag och hon kommer iväg en stund helt själva och kan ta igen lite "förlorad" tid, så det fick prioriteras istället.


Paula var på julskyltningen med några kompisar. De hade först samlats hos en kompis nere på Råå och fikat lussebullar och druckit varm choklad för att sedan ta en runda på julskyltningen. Härligt!

Vi får gå en runda i stan istället när det blir dags. Och nej, jag har inte satt upp mina ljusstakar. Kände att det var lite tidigt...

Har idag beställt Madame Tussauds biljetter på internet till mig och Paula för om ungefär en månad åker vi en runda till London.

Fick aldrig se honom live, så jag får väl nöja med en vaxdocka.


Tror ni att jag kommer att fota mig med honom? :)

Nu blir det bara soffan!

Hoppas ni har haft en fin helg!

Kram kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Tjoo vilken morgon för mig!

´
2011-11-17 20:32:23

Mamma kom förbi nu under em och lekte med Leah.

Dom var ute i trädgården och kollade när Hence sågade lite på vår blodbok som vi lovat grannen att såga ner lite då den växte in på hennes tomt. :)

Hence lite tuff med motorsågen. Han sågar gärna och allt och mycket. Vill ni ha något sågat så kommer han gärna utan att ens blinka  :)




Hence och min mamma!

"Ja, Leah, detta är pappas fina motorsåg"






Idag hände det som absolut inte får hända när man har en öppning på jobbet!!! NEJ, jag försov mig inte!

Ni kommer aldrig gissa vad...jag fick bensinstopp på halva vägen!!!! Det har väl aldrig hänt mig! Jag har skrattat åt Hence när han fick det mitt på motorvägen en gång och nu hände det mig.

Det kunde väl hänt mig någon annan dag på jobbet, inte när jag har en öppning.

Klockan tio i sex sitter jag i bilen och mår sådär allmänt bra. Jag är i tid och känner mig inte så jätte trött, lyssnar på lite go´ musik på radion, småsjunger lite och ja....efter en stund efter att ha kommit ut på en större 70 väg, börjar en lampa att tändas som säger "bensinnivå låg".

Hrmmm, tänker jag...okej, nog inte så farligt då bilen egentligen går på gas och när gasen är slut byter den automatiskt till bensin, och jag tänkte att besinen kan ännu inte vara slut iaf. Samma stund jag tänker detta börjar bilen att "hosta".

Och ja, bilen dog. Panik! Fem i sex visade klockan! Jag sitter där och svär och fräser, har inga telefonnummer till mina kollegor jag kan ringa i mobilen, ser att det är alldeles för långt för att börja springa (även om jag var på väg i tankarna två ggr), försöker samla mina tankar....

Ringer Hence som idag var hemma med Leah (pappaledig), dom ligger och sover men han säger såklart utan att ens fundera, snäll som han är, att han kommer medetsamma. Han buntar in Leah i bilen med pyjamas och allt. Jag sitter där i bilen och kommer på att ringa grann förskolan som jag tidigare arbetat på också. Kollegan slänger sig i bilen och kommer och plockar upp mig och kör mig till förskolan. Jag springer in, larmar av, tänder och rullar upp, springer till dörren för att öppna...och pustar ut! INGA föräldrar med barn ännu och klockan slår tio över sex!

Hence och Leah kommer till min bil som står där på vägen och blinkar men får vända hem igen för att sedan återvända med bensin.

Och så vidare! Ja, jag säger då det...något måste ju hända en morgon Natalie ska öppna, så är det bara. :)

Hela morgonen har jag gått på min adrenalin kick jag fick där tidigt på morgonkvisten. :)


I helgen kommer Mange och Anna från Malmö hit på lite middag, sedan är det ju julskyltning på Råå.

Lite tidigt kan jag tycka men det är så mysigt att strosa runt där lite grann, och folket som bor på Råå och i krokarna, tydligen här i Ramlösa också, börjar ta fram adventljusstakarna  redan då. ( Denna sidan av stan vill säga. )

Det fick jag veta av vår granne. Vet inte om vi hänger på, men det kanske vi ska med tanke på att vi nu bor här. :) Får se vad det blir.

Ha en skön kväll!

Kram kram!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Idag damp det ner

´
2011-11-16 20:09:05
ett paket till mig från Buzzador!

Jag är alltså en buzzador.

Som en Buzzador får man möjlighet att testa lite olika produkter gratis men också buzza och framför allt tycka till om produkterna man provar. Först ska jag prova själv sedan delar jag ut produkten jag har fått hem till nära och kära, vänner med mera, diskuterar vad de tyckte om produkten osv.

Sist men inte minst rapporterar jag tillbaka till Buzzador om produkten.

Att vara en Buzzador är helt gratis och vem som helst kan gå med. Så gå med du också!

Denna gångenhar jag fått möjligheten att prova Locobase Repair.





Locobase® REPAIR är en specialkräm som snabbt och effektivt reparerar torr och sprucken hud.

Verkar perfekt nu i vintertid. Jag har lite halvtorra händer men framförallt har jag fått lite extra torr hud på insidan av handen av Body Pumpen. ( Skivstången).

Jag tänkte prova krämen på just de utsatta områdena så får vi se vad krämen kan...kan den utföra det den lovar? :)

Imorgon tar jag även med mig några tuber till jobbet och delar ut till arbetskollegerna. Berättar lite om krämen så får vi se vad de tycker också.

Imorgon har jag min första "öppning" på jobbet. Då börjar jag klockan 06.00. Hoj, hoj! Lite rädd att försova mig, eller att klockan inte ringer, eller att jag överhuvudtaget inte kan somna för att jag är rädd att försova mig....

Så står föräldrarna där ute med sina barn och kommer inte in på förskolan...NEJ, det ska inte hända.

Två torsdagar ska jag göra det bara, då en kollega är på solsemester. :)

Jag var ute på framsidan och drog sista rycket med ogräs. Sen får det vara nog för i år! I detta mörkret var jag sedan ute och sopade.




Lilla lyktan jag köpte på Maxi för 49 :-!! Vilket kap! :)



Ha en fin kväll!

Kram!

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Jag har börjat titta på julbelysning

´
2011-11-13 21:19:12
eller ljusbelysning, kalla det vad man vill. :)

Vi tänkte dekorera vårt persikoträd nu till jul. Den har tappat alla löv nu och ser sådär allmänt trist ut. Så ungefär så här kanske det kommer att se ut snart.

Tänk på alla grannarnas miner när dom behöver rulla ner för att kunna se på tv. Haha!!! Nä, så farligt blir det nog inte.

Denna slinga innehåller Led lampor. Dom håller i evigheter och har minimal strömförbrukning. Perfekt!



Sen letar jag efter vart man kan köpa en sådan där stooor klättrande, lysande,  tomte man sätter uppe på taket....Undra vart man köper dom??? Jag har försökt googla men har ännu inte hittat. Jag får leta vidare.

En liten lykta som man trycker ner i blomkrukan utomhus köpte jag idag när jag bara skulle inom maxi snabbt.

Vi ska fira jul här hemma hos oss och då alla kommer hit får vi ju ha lite julpyntat. Tänkte ha någon form av ljusslinga på trädäcket också.

Tro det eller ej men vi tog oss till Ullared i lördags. Och jag säger bara FY! Det var smockat med folk precis som jag trodde. Men det var trevligt ändå. Det är kul att handla till hemmet.

Vi fick med oss en bunte julklappar också och det känns skönt att lite redan är avklarat.

Hence har till och med packat in dom:



Vi hittade en stor trädgårdstomte också som är en marshallhållare. :) Han ska få stå på framsidan.


Vi satt idag och skrev vår matsedel för veckan ( precis som vi brukar på söndagar ) fast denna gången var den sista. För nu har vi bestämt oss. Vi ska hädanefter, iallafall pröva, CITYGROSS matpåsen.

Jepp, dom har en dom också. Fast billigare än Linas matkasse. Här får du 5 middagar för 4 personer. Blir inte så stora matlådor för Hence kanske alltid då Leah äter mycket.:) Men vi tror att vi får ner våra matkostnader lite iallafall.

Vi får testa om inget annat. Här behöver man inte ens ha basvarorna hemma, så som potatis,ris och pasta. Dom lovar också att rätterna är snabblagade, barnen ska tycka om dom och att det alltid är FÄRSKT kött,fisk och fågel.

Kan det bli bättre...? :)

Så här skriver dom:

Vår matkasse innehåller alltid:

Vår matkasse innehåller alltid:
• 5 middagar för 4 personer
• Färska råvaror i varje recept
• Färskt svenskt butiksstyckat kött
• Färsk fisk, kyckling och nymald svensk köttfärs
• Inslag av ekologiska produkter och Äkta Vara efter säsong
• Färska grönsaker och rotfrukter
• En veckomeny komponerad med en färsrätt, en fiskrätt, en kötträtt , en charkrätt, och en kycklingrätt – serverat med goda grönsaker och tillbehör
  • 5 middagar för 4 personer
  • Färska råvaror i varje recept
  • Färskt svenskt butiksstyckat kött
  • Färsk fisk, kyckling och nymald svensk köttfärs
  • Inslag av ekologiska produkter och Äkta Vara efter säsong
  • Färska grönsaker och rotfrukter
  • En veckomeny komponerad med en färsrätt, en fiskrätt, en kötträtt , en charkrätt, och en kycklingrätt – serverat med goda grönsaker och tillbehör
  • Du kan nu välja om du vill ha matkassen varje vecka, varannan vecka eller i en kombination som passar dig. Du styr allt själv i vår nya bokningskalender
  • Ett nytt receptblad med tydligare instruktioner och tips för en smidig tillagning
  • Ris, pasta och potatis ingår alltid – du behöver inte längre ha detta hemma

 

Denna matkasse kostar endast 549 kr i veckan och man hämtar sin påse på måndagar. 599 kr om man vill ha hemleverans.

 

Detta blir alltså ungefär 2200 kr i månaden för oss. Men sedan så tillkommer såklart helgmaten och lite annat smått och gott.

 

Jag uppdaterar er om det är något att hurra för. Nästa måndag hämtar vi vår första matkasse.

 

Hoppas ni har haft en skön helg och att ni får en fortsatt fin kväll! Imorgon är det måndag! :) Kram

 

Kommentarer (2) Permalink Natalie


Oj vad tiden går!

´
2011-11-10 20:59:49
Ja, jag hinner inte med! Såg att senast jag skrev var i helgen och idag är det ju torsdag. :) Nåja, vi lever iaf.

Jag jobbar och står i...vi har fullt upp på jobbet, och imorgon är det fredag igen.

Vi har tänkt att åka till Ullared på lördag, pust får jag väl säga då jag tror att det kommer att vara packat med folk.

Idag var Linda här på en liten fika, jag köpte lussebullar. :) Gott var det! Tycker verkligen dom har goda lussebullar på Statoil. :)  Jag bara måste rekomendera dom. Alldeles varma var dom också när jag tog dom.

Leah är väl inte så förtjust i lussebullar men Paula är. Det har hon alltid gillat. Jag börjar alltid baka dom tidigt,redan i slutet av november, och jag har ett hemligt recept. :) (eftersom det är hemligt delar jag inte med mig ) :) Tyvärr....;)

Linda var jätte glad idag för hon hade nämligen kommit in i skolan. Så på måndag sätter hon sig i skolbänken igen. Nu ska hon läsa till Tandsköterska. Sverige skriker efter tandsköterskor.

Linda! Jag tror att du kommer att klara det gallant! Och jag vet att du kommer tycka det är jobbigt ibland, men du ska veta att jag alltid ställer upp för dig!

Med vad du än behöver! Om då så bara behöver skrika ut hur jobbigt du tycker det är eller om du bara behöver dela med dig av din glädje du känner! Jag lyssnar och hjälper. Stor kram till dig och ett stort tack för den fiiina presenten!

För några dagar sedan budade jag hem "grejor" på Tradera. :)

Två stycken "stryka- på -texter"  till kuddfodral. Så snygga!

Nu behöver jag bara köpa två helt vita kuddfodral. Så här löd texterna:

Den här ska få sin plats i soffan:



Den här ska få vara i hallen på en pall:



Och så min favorit:



Visst är den fin?

Den ska få en fin plats i soffan! :)

Tradera är kanon!

Hoppas ni har haft en fin vecka! Vi hörs imorgon. Kram!



Kommentarer (1) Permalink Natalie


RSS 2.0