Hej där i soffan!

´
2012-10-30 20:05:00
 
Tjoo, det är bara tisdag och jag känner redan för helg...men det är ju onsdag imorgon och det betyder att det snart är fredag. :) Positivt tänkande!!
 
Vem fyller år på fredag?? Eeeh...kanske jag? Jodå! Usch, aldrig kul att bli ett år äldre. Denna gången blir jag 35 år! Blää! Men man är väl så ung som man känner sig. Det brukar "de äldre" säga. :)
 
Tur man har bra gener...fråga min mamma. Hon säger gång på gång att "titta på mig! Jag ser väl inte så gammal ut?" Nää mamma, det gör du inte. " Nä, då kommer du inte heller se gammal ut" ( Allltid samma sak när man diskuterar åldern med mamma.) :))
 
Va?! Vad sa du? Åldersnoja?? Neee, inte jag....;)
 
Hur såg man ut nu då för en si så där två  år sedan??? Jodå, det ska jag säg er, eller visa er!
 
 
 
Ska vi gå ännu längre tillbaka i tiden?? Okej då...
 
 
Jaja...det var då det. Nu är man mognare, klokare och som ett gott vin, dvs bara bättre och bättre ju äldre det blir. Eller??..
 
Åldersnoja nu igen?? Nee..det tycker jag inte. Haha!
 
Nu skiter vi i detta!
 
Jag och mamma var på PUMAs utförsäljning i lördags och det var sååå mycket folk. Pulsen gick på högvarv och folk puttades och knuffades och frustade och stånkades! Ibland undrar man om det är värt det. Kön in slingrade sig ett antal hundra meter när vi kom körandes med bilen.
 
Jag och mamma bestämde oss snabbt för att parkera bilen långt bort, ta en långsam promenad mot Puma och hoppades på att kön hade blivit kortare. Och jodå, när vi väl kom fram var kön borta och vi kunde visa vår biljett och gå in. Mamma stannade utanför med Leah som då hade somnat i vagnen och jag gick in.
 
Allt jag hitade var den här! Haha! En regnjacka från Tre Torn. Men det ska tydligen vara en riktigt bra regnjacka och jag är ju som jag är. Ska jag ha en regn jacka på mig, ja då ska den vara stilren och snygg! Och visst är den snygg! Till och med ett skärp i midjan! Kostar 1999:- i affärerna, jag fyndade den för 400 kr. Men såg att de hade utförsäljning på nätet också...så jag vet inte om jag fyndat riktigt! Haha!
 
 
När det var dags för mamma att gå in kom hon ut på EN minut och kände hjärtklappning. Hon klarade inte av allt folk. Så vi stack igen! :))
 
Jag fortsatte lördagskvällen hemma hos min bästa vän Linda! En sådan vän alla önskar att de hade och har man en sådan vän håller man hårt i den! För en sådan vän växer inte på träd kan jag säga. Vi beställde Thaimat, satt bara och snackade om livet, drack lite vin och åt ostbricka.
 
Nu ska jag slötitta på Äntligen hemma,spela lite song pop,  slänga in lite ved i brasan, ( som Hence messade från Leahs rum där han sitter och nattar hennes just nu, men samtidigt tänker på brasan) hänga upp lite tvätt, sen så ska jag sova minsann. :) Imorgon ska jag på föreläsning med jobbet, alltid är det något nytt de vill att vi ska lära oss. :) Hemskt vad utbildad man blir på äldre dar! Hehe!
 
Kram på er!
 
 
 
 
Kommentarer (3) Permalink Natalie


Fredag!!!!!

´
2012-10-26 20:32:00
 
 
Imorgon ska vi på PUMA utförsäljning! Jag och mamma ska dit med Leah. Så får vi se om vi hittar några fynd. Som vanligt har jag fått biljetter av en förälder på jobbet. :))
 
Och lördagkväll ska jag, bara JAG, hem till Linda och bara umgås! Vi ska käka Thai mat, ostbricka och dricka lite vin och bara snacka och åter snacka!!! Ska bli himla mysigt!
 
Hösten är här för att stanna! Kallt och blåsigt och rent ut sagt "inget-Natalie-väder"!!!!
 
Jag fryser och huttrar och frustar! :)
Men jag gillar julen med...så jag blir lite kluven. Det ska såklart inte vara en varm jul, inte ännu. Det får komma sedan när jag/vi blir pensionärer, när vi flyttat till ett varmt land och tar dit våra barn och barnbarn. :)
 
Till dess...är vi här!!
 
 
Leah bryr sig inte om det är höst eller sommar. Lika glad för det! Det bästa hon vet är att gå till en lekplats och leka i sandlådan, leka kurragömma bland träden och buskarna och gunga.
 
Sandkakor är roligt! Oj oj oj vad här bakas!
 
När jag nu rotade bland mina foton hittade jag detta fina fotot på Leah och hennes kompis Cassius. Det är taget i somras hemma hos Linda och Henrik. Och jag tyckte det var sååå himla fint! Sötnosar!
 
 
Sedan kom jag på att jag glömt visa lite foton från Emilias kalas. Leah var ju på ett kalas för någon vecka sedan. Här sitter Leah och väntar på att få hugga in i den goooda tårtan Anna hade bakat! MUMS! Och då äter jag inte tårtor....
 
 
 
Här är födelsedagsbarnet! Hipp hipp hurra för Emilia! 2 hela år!
 
Och så blev det fiskedamm!!! Leah, hon fick napp minsann! Lite godis och leksaker fick hon upp! :))
 
 
 
 
 
Ha en gó fredag! Kram på er!
 
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Halloj där i fredagsmyset!

´
2012-10-19 21:00:00
Precis innan jag slutade för dagen idag, klockan var väl halv fyra, ringer telefonen. Det var Leahs förskola som ringde för att berätta att Leah hade varit med om en liten olycka på dagis...hon hade suttit bak på en cykel och mitt i en sväng hade hon klämt handen  mot en vägg. :( Handen var alldeles blå och svullen! Kanske bruten....
 
Jag slänger mig på telefonen till vårdcentralen och de är ju underbara på capio vårdcentral! De frågade hur lång tid jag hade dit och vips fick jag en tid direkt då! Och min lilla tjej var så duktig!
 
Leah berättade sakligt för doktorn vad hon hade varit med om och exakt hur det hade hänt. Doktorn hon log och tyckte att hon var underbar. :) Damen som satt i receptionen kom två ggr fram till henne och satte sig ner på huk och klappade på henne och pratade med henne. Leah fick till och med en liten kram av henne. :)
 
Så här ser hon ut nu! Bör tilläggas att INGET var brutet och bandaget är enbart till för syns skull...då Leah bad doktorn sätta på plåster och ett bandage! Så ni kan ju själva räkna ut hur de ville göra henne till lags. :)
 
Lika glad för det! Leker och mår bra!!!
 
Här ska ni få se vad Leah gör när man vänder ryggen till! Här har hon alltså tagit in två köksstolar in i sovrummet för att göra en......BUSS! Och det är en bra bit att gå in med två stolar! Alldeles själv!
 
"Va!? Vad gör du Leah?"
 
"Jag åker buss!"
 
"Amen Leah!"
 
"Jag ska sitta på dom!"
 
Vad ska man säga`??? :) Mer än att skratta!
 
 
 
Sen har vi även hunnit med att vara duktiga....eller Hence har varit duktig!
 
Nämnde för ett tag sedan alla våra projekt vi har att avverka och nu så har vi avverkat ett av dom. Eller till och med två. :) Garage porten är målad och likaså dörrarna i groventrén.
 
Så att istället för svarta har de blivit vita.
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
Nu är detta dock endast groventrén men det kan vara lite roligt att ha den i fin skicka också! :)
 
Så smidigt att ha en groventré måste jag tillägga. Perfekt när vi lever i kalla, våta Sverige och man ska kånka in både det ena och det andra. Våta stövlar och vagn och så vidare. Perfekt ställe att hänga bort tjocka jackor och skor med.
 
Vi har även bokat en resa till EGYPTEN i mars månad! Ska bli underbart att komma iväg lite från Sverige när det är kallt här.
 
Vi reser till Hurghada en vecka, all inclusive såklart! :) Vi ska bada i RÖDA havet! :) UUUnderbart! :)
 
Röda havet är ett av världens varmaste hav och här hittar du ett tretti tal korallrev! Och det erbjuder ett av världens bästa snorklingsvatten!
 
Så här står det om du googlar hurghada: Utanför Hurghada finns ett 30-tal korallöar för snorklaren och dykaren att
upptäcka. Hurghada var tidigare dykarnas eget eldorado och det är inte längre
sedan även andra besökare upptäckte orten.

Bilder från Hurghada: NJUT!
 
 
 
Ska bli roligt att komma iväg och se annat än Europa igen...var ju ett tag sedan. :)
 
Här hittar du även super fina laguner!!! Ska bli riktigt gött! Denna gången reser vi ihop med Hences mamma och pappa. :)
 
Paula kanske skulle ta med sig Clara också. Så det blir kul!
 
Nu får ni ha en skön fredag!  Imorgon kommer Linda och Henrik och Cassius hit på lite middag och bus och skoj! :) Ta hand om varandra!
 
Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Jag har ny frissa!

´
2012-10-10 20:26:29
Jodå, ni läste rätt!
 
Jag har äntligen tagit mig till frisören. Och det var inte en dag för tidigt. :)
 
Blev lite kortare bak i nacken och lite längre fram. Jag är nöjd och det är så skönt att ha få bort allt det slitna.
 
 
 
 
 
Just nu känner jag bara hur febern kryper sig fram på mig. Ont i halsen och små ont i kroppen. Har haft det hela dagen men som vanligt går jag till jobbet hand i hand med min Ipren man. :))
 
Paula är förhörd på läxan precis. Hon är så duktig i skolan och kommer bara hem med betyg A i allt! Hon har ju börjat få betyg nu i åttan och det är så kul att hon är så duktig!!!! En stolt mamma!!!
 
Lilla minstingen Leah, har landat fel med foten när hon och en kompis hoppade från en bänk ner på en tjock matta. Så nu går hon och haltar och har gjort det sen igår em...får se om det håller i sig. Syns inget på foten iaf....
 
Annars har det varit lite inhandlingar av både det ena och det andra till familjen för att förbereda oss för höst och vinter.
 
Hence har köpt sig en snygg jacka, Paula har också köpt sig en snyg jacka och ett par super snygga Replay kängor,
 
 
Leah fick bäst i test kängorna ECCO:s Snow ride! Och JAG har köpt ett par snygga kängor med!
 
Mina kängor:
 
 
 
Nu ska jag bara ligga i soffan och försöka få mina vita ryttare i kroppen att ta hand om de onda bacilluskerna.
 
Och såklart väntar jag på DALLAS!
 
 
Kram och go kväll!
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Då var den inköpt....

´
2012-10-01 21:18:55
vår nya markis.
 
5 x 3 meter, så det blir stort! :) Men man ska få plats under den också liksom. :)
 
Och så här ser den ut, fast vi ska ha motor på vår, inget vevande här inte.
 
Köptes på skånska byggvaror:
 
 
Just nu känns det som att vi har många projekt som skall igång.
 
Och inga små sådana heller...högtalarna ska upp i taket, allt ska kopplas samman, markisen ska upp, vinden ska isoleras, en ny duschdörr ska upp i badrummet, ventilationen ska eventuellt fixas, groventre dörren ska målas och likaså garageporten innan vintern....och så vidare!
 
Inga små saker det inte. Haha!
 
Nu kom jag på att badrums mattorna fortfarande ligger i tvättmaskinen! :(
 
Jag var hemma klockan 16.00 efter att ha hämtat Leah och sedan matkassen, tittade lite på Pippi Långstrump med Leah, ställde mig vid spisen och lagade maten. När den blev färdig kom Hence hem, jag stack till gymmet, körde indoor walking.  Kom hem, duschade, har tittat på X-factor och så nu sitter jag här...konstigt jag inte hinner när jag hänger här och glor på TV. :)
 
Och nu är Hence på gymmet. Vi avlöser varandra. :)
 
Min Ljung får jag plantera imorgon i krukan....
 
PUST!
 
Ha en skön kväll! Kram!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0