Ingen napp mer för lilla damen!

´
2013-04-29 20:26:00
NU är det slut suttat för lill laydyn. Sista dagen igår och det har varit tufft. På dagis har hon ju ingen napp och där går det som vanligt hur bra som helst. Svårare är det här hemma.
 
Hon tycker att hon ska ha nappen så fort jag kommer och hämtar henne på dagis och när hon nu inte fick den blev det rama skrik på hela gården!
 
Både Gitt och Ingrid frågade vad som stod på och jag svarade att det var ingen fara, bara Leah som inte får nappen. De log och svarade lycka till i em. Jo tack!
 
Eftermiddagen började såklart katastrof. Hon grät hela vägen hem. Skulle inte gå in genom dörren. Ropade på pappa (med hopp om att han den snälle skulle ge henne nappen), slängde sig på golvet i hallen och vägrade ta av sig kläderna, grät i ungefär en halv timme. Ville inte klä av sig, inte att jag hjälpte henne heller, till slut skrek hon "Jag är alldeles varm mamma!". Och då fick jag hjälpa henne.
 
Vi pratade länge och väl, hon nickade och förstod med gråten i halsen, bad mig snällt: "Jag ska bara suga en liiiten stund mamma". Då gjorde det ont i mamma hjärtat. Men nope....
 
Till slut lyckades jag!!!!!!!
 
PUST!!!!
 
Imorgon är det Valborg och då har vi bjudit hit Linda och Henrik och Cassius! Det ska bli super trevligt! För på Onsdag är vi ju lediga! GÖTT!
 
 
Vi har haft lite kalas firande här hemma. Både i måndags när hon fylllde år och i söndags när Leah firade med farmor o farfar och Gamo.
 
Många fina presenter. Mest kläder och en super fin cykel som bara Leah älskade överalt annat. Fast det var svårare än vad vi trodde för henne att cykla på den. Krävs en annan teknik att cykla på en riktig cykel om man jämför med en trehjuling som hon cyklar på som ingenting.
 
 
 
Det är Leah som bestämt servetterna med Hello Kitty på!
 
Tre ljus fixar jag att blåsa ut!
 
Mmmm!
 
WOW! En stor cykel!
 
Jag kan, jag kan.
 
Här står jag med min fina Crescent cykel!
 
Farmor visar hur man gör
 
Leah fick en fin vårjacka från Molo.
 
Och en snygg luv tröja från Molo. Super söt med stjärnan i mitten:
 
Och en till :))
Och massor med andra kläder!!! Kjolar, leggings och blusar. :) Mamma gillar när Leah får lite nytt till  våren.
 
Är ni redo för lite lite vårtecken i trädgården kanske??
 
 
TULPANERNA!!!
 
Så här ser det ut i växthuset nu:
 
Sockerärtor
 
Galningen försöker trycka ner alla döda kvistar i tunnan. Så här kan man göra om man inte får ner det:
 
 
 
Lite suddig bild....
 
 
Ha nu en skön kväll! Och trevlig Valborg! Ni kanske ska ut och demonstrera 1 maj???
 
Kram!
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


En dag innan..

´
2013-04-21 21:28:59
fick Leah sin födelsedagspresent! :) Eftersom det skulle ta lite tid att montera upp den om hon nu hade fått den på stora dagen. Och ni vet väl hur barnen är...det ska upp medetsamma, för de vill ju kunna använda sin present direkt. ( Jajja...jag är väl likadan) Haha!
 
Så att denna stora "skönhet" står nu och pryder vår gräsmatta. :)
 
 
Jag kan säga att jag trodde den skulle vara mindre när jag föreställde mig den. Jag stack och tränade  och när jag kommer hem har Hence monterat upp den och jag trodde jag skulle tappa hakan!
 
 
 
Idag kom Linda, Henrik och Cassius förbi för att lämna lite presenter till Leah! Leah slet upp alla FYRA presenter och blev sååå glad för dem alla. Fast mest gillade hon paraplyet med Mimmi på. Hon sa att hon skulle ha det när det regnar ute, men sprang med det hela tiden här inne....
 
En lycklig tjej!
 
Imorgon är alltså stora dagen. Vi båda jobbar och Leah ska på dagis. Där ska hon iaf få bjuda barnen på glass och sedan firar vi henne på kvällen med familjen. Det blir lite olika sorters kött på grillen och så håller Hence på att baka tårta nu! :)) MUMS!
 
Kram!
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Fredaaag!

´
2013-04-19 20:36:46
Där satt den! Veckan alltså! :)) Det är ju fredag!
 
Jag har haft ont i halsen hela j-la veckan. :( Därför har jag inte kunnat träna. Tränade Body Pump i måndags för Hence överraskade mig genom att komma hem tidigare den dagen. Annars brukar jag aldrig hinna till det passet vid fem tiden. Så fort det blev lite väl mycket kondition i passet som det blir i utfalls låten högg det till i bröstet på mig. Blev lite rädd då eftersom jag hade ont i halsen och egentligen inte skulle tränat...tog det lite lugnare och då släppte det.
 

Men iaf, så tränade jag inte mer dessa dagarna. MEN nu har det släppt och jag mår bra igen! Så imorgon bitti blir det ett gött pass Body Pump igen! Tjohoo!

 
Vad sjutton hände med texten???!!! HAha! Får inte bort det heller! Haha! Nåja...jag fortsätter skriva...:)
 
I onsdags följde jag med Leah och Hence på simmet och WOW säger jag. Min lilla tokstolla har blivit super duktig. Som hon simmar och dyker nu!
 
Jag tog lite kort med mobilen:
 
Hence och Leah väntar på att det ska bli deras tur att hoppa i bassängen.
 
Nu så!
 
Leah berättar för simläraren att hon har fått nya skor. "Fröken, fröken! Jag har fått nya skor! Röda har jag fått". Tur det var detta hon berättade...
Sist berättade hon för fröken att hon hade bajsat på toaletten..två ggr...:)
 
Ringarna slängdes ner på botten och så skulle Leah dyka ner och hämta dom. Leah ahämtade upp alla. Såklart. ;)
 
 
 
Imorgon ska mamma sitta lite barnvakt. Då ska vi ut och äta hade vi tänkt. :)
 
Men nu ska vi packa in lite presenter. En liten dam fyller ju tre år på måndag! Och ni ska få se vad hon har fått i tre års present!!!!!!!!!! :)) Fast ni får vänta tills på måndag!
 
Kram kram!
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Trodde vi fyndade...

´
2013-04-16 21:41:57
men det visade sig vara alldeles för höga! Vi var på Ikea förra helgen och köpte två stycken barstolar som vi länge har funderat på att köpa då våra nu har släppt lite i sömmarna.
 
Hittade två stycken på Ikea på "Fyndet", dvs halva priset. Tryckte in dom i bilen, kom hem och så visar det sig att de är alldels för höga!!! Nu är dom ute å Blocket iaf! Någon som är sugen på att köpa??? Någon, någon?? :))
 
Här sitter Leah glad i hågen på dom och äter Ikeaglass, för de var ju färdig monterade och allt när vi köpte dem!
 
 
 
Leah skrattar! Jaa, jag vet....:)) vad ska man säga...men hon skrattar så när jag ber henne....:) Hon bara driver med mig!!! CLOWN!
 
 
Två bilder från 42- års kalaset i lördags, det var nog allt jag tog...
 
 
 
Jag har ont i halsen och har haft det nu i två dagar. Varje morgon jag vaknar kan jag knappt svälja sedan blir det lite bättre framåt lunch tid för att sedan komma tillbaka igen framåt kvällen. Och så blir jag sådär hes. :(
 
Jag tränade ändå Body Pump i måndags men det skulle jag nog inte gjort för jag blev sååå trött.Och febrig. Men det är så tråkigt.
 
Imorgon har jag bokat mig på Combat så jag håller tummarna att jag imorgon kan svälja. :)
 
Men inget värre än så! Jag jobbar men mår sådär rent allmänt...
 
Hoppas ni är friska och krya! Kram!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Och där!!!

´
2013-04-14 19:57:00
Blev Paula 15 hela år!!!!:))
 
Min fina vackra tjej blev 15 år i fredags! Jag menar 15 år! Hallååå, vart tog tiden vägen?? Ja, så säger vi väl alla när våra barn fyller år....men 15!!!!
 
Vi firade henne med familjen under fradagen och på lördagen var hon ute med tjejkompisarna. De var ute och åt middag och sedan fest!
 
Här hemma fick hon som vanligt önska menyn och hon önskade Anka och till efterrrätt ville hon ha marrängsviss. Så hennes önskan är min lag. :)
 
Två ankor slängdes in i ugnen vid halv två när jag slutat på jobbet och sedan fick de ligga i ugnen och gotta sig.
 
Paula hade önskat sig ett par solglasögon Ray Ban, äkta skulle det vara. :)) Och det fick hon av oss. Och armband, pengar och Victoria Secret underkläder som jag har beställt från USA redan i februari månad men fått gömma och hålla hemligt. ( Blev några till mig med) 
 
Sedan fick hon en super snygg pälsväst av mamma och Per. Och pengar. Av syrran och Micke fick hon hårprodukter från Moroccan.
 
Sedan bjöds det på allsång såklart och kalaset varade fram till halv ett på natten. :)
 
Paula börjar sin present öppning
 
Micke och Mio
 
 
 
 
 
Paula, mamma och Mysan
 
Här kommer jag med marängsviss tårtan! :)
 
15 ljus i tårtan!
 
Men Paula tog dem alla! :)
 
Kolla in vilka snygga underkläder från Victoria Secret! Paula blev jätte glad!
 
 
 
I lördags var vi iväg på 42 års kalas i Malmö. Så det har verkligen varit fullt hela helgen och det märktes på Leah idag kan jag säga. Hon har varit trött och lite kinkig....
 
IDAG blev det premiär grillning! Fast det fick bli gasol grillen då det gick snabbast. Vi har även skrubbat hela trädäcket idag för fy som det ser ut efter en hel vinter och sot från skorststenen! Men snyggt blev det nu. Och utemöblerna har åkt fram. Nu ska det bli gott väder i veckan med.
 
Nästa måndag är det Leahs tur att fylla år. :)
 
Ha en fin söndagskväll! Vi ska försöka ta tag i lite papper rensning och sortera in i pärmar. Känner att vi inte har så bra ordning på våra papper... Kul va?! :)
 
Kram!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Har vi en liten ängel?

´
2013-04-08 21:37:42
Idag när jag och Leah kom hem ville hon vara ute lite (såklart) i det fina vädret och gå balansgång på vår lilla mur på framsidan. Jag tog fram mobilen och tog ett kort. När jag sedan tittade på kortet såg jag det här:
 
 
Solen som lös direkt på henne. Eller är det någon från ovan som skiner på henne...:) Ja, jag vet, jag är lite skrockfull och tror på högre makter, så är det bara. Men nu är det andra gången jag ser detta på kort som vi tar på henne.
 
Kommer ni ihåg detta fotot, där är ljusken runt henne....det är hennes aura säger min mamma. :))
 
 
Det märkliga är att jag inte ser det när jag tar kortet.
 
Denna helgen kom farmor och farfar på besök. Hence och Janne passade på att beskära vårt äppelträd och päronträd. Så förhoppningsvis får lite frukt till hösten.
 
 
 
 
Leah och farmor busar och skojar
 
och rullar runt i gräset. :)
 
Vi har även planterat i växthuset. Köpte lite fröer och hoppas nu på att det blir lite i år med.
 
Vi planterade tomat, gurka, sockerärtor, rädisor, sallad och nylök. Salladen och löken ska ut så smånigom men inte förrän det blir lite varmare. Håll tummarna!
 
Jo tack, träningen går bra. Tack för att du frågade. :) Igår blev det ett Body Pump pass och idag blev det 45 min Indoor walking och Body Balance en timme! Jag kan säga att jag är rätt så mör nu och orkar knappt lyfta armen....på onsdag blir det Body Combat! Så japp, det går fint just nu. :)
 
Och på fredag är det dags! Paula fyller 15 år!!!!!!!!! Det är stort!
 
Ha nu en skön kväll! Kram!
 
 
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Glad påsk!

´
2013-04-01 20:26:00
Säger jag nu så här lagom när den är över. :))
 
Visst är det bra med högtider? När man bara kan äta och äta och åter äta? Och god mat är det med. Mycket fisk! Mycket ägg och lamm och alla sorts fåglar! MUMS! :)) Tur jag har tränat idag...;)
 
Vi startade påsken med att åka till Viken till Hences mormor som bjöd på varmrökt lax och diverse tillbehör.
 
Påskafton firade vi hos mamma och Per med en liten dam som totalt gick på socker! Leah hon var verkligen BUSIG! Munnen gick i ett på henne, gapade och sjöng och tyckte att det var bara hon som skulle stå i centrum. Lägg till där överskottsenergi, av allt socker. Duracell kaninen Leah kan ni kalla henne för.
 
Blev en hel del godis nu i påsk, men nu är det slut med det. Påskharen kom hem till oss. Till er med? :) Han lämnade iaf ett ägg till Leah i trädgården, ett ägg till Paula som han gömde i huset och ett ägg till mig med. Och tänka sig! Jag hade förrutom godis ett pärlhalsband, armband och örhänge i mitt! Det ni!
 
Snäll hare det där!
 
Idag var syrran och Micke här med Mio och då bjöd vi på fläsklägg och pepparrotssås. Sååå gott!
Och Mio som fyllt tre när vi var i Egypten, fick sitt paket idag av oss. Fotbollsmål, fotboll och koner, som han kan ha i trädgården nu till våren. :)
 
Jag har varit lite dålig med kameran nu i påsk. Men lite mobilbilder har jag fått ihop.
 
Mamma har dukat påsk fint på bordet
 
Små vaktlar! Riktigt "pyttiga". Kändes som man åt groda. Enligt mamma smakar groda precis som kyckling. :)) (Hon käkar det i Thailand) Haha!
 
 
 
Sen har vi en liten dam som stukat foten igår kväll...hon hoppade från en hög stol och vips landade hon fel med foten. Det händer på ett ögonblick och det gjorde så ont på henne.
 
Lite is och lite bandage och foten högt så dämpade vi svullnaden lite.
 
 
Lila söta foten
 
Och så lite "Lotta på bråkmakargatna" på paddan...
 
Jahopp, det var vår påsk.
 
 
Då var det en kortvecka igen och det gillar vi. Ha en skön sista ledighet!
 
Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0