Vattenkoppor!

´
2013-02-26 21:08:07
 
Det är mysigt att vabba. :))
 
När jag och Leah "vabbar" har vi bland annat haft fågelskådning. :))
 
Jag och Leah såg en "stooor fågel" (som Leah sa)  i ett träd i vår trädgård. Samma träd som Leah hängde sitt fågelbo i förra våren. Jag drog fram kameran och tog ett litet kort på fågeln.
 
Men jag har ingen aning om vad det är för fågel. I Leahs fågelbok verkar det som att det är en sparvhök. Kan det stämma tro??
 
En rov fågel är det iaf. Jag gillar inte riktigt att den är precis vid fågelboet.....:((
 
 
 
Den ser lite läskig ut! Visst ser det ut som att den stirrar rätt in i kameran? Och då har jag ändå zoomat ända ifrån vardagsrummet.
 
Här har Leah precis upptäckt fågeln!
 
Se avståndet:
 
Idag tog vi oss ut faktiskt en liten promenad bort till City Gross och köpte lite kanelbullar. Fast vi gick bara in i förbutiken så att vi inte smittar ner massor med folk.
 
När vi kom ut sa Leah "Ooh, det är skönt ute mamma". Och jaaa, det var super skönt ute idag. Fem plusgrader!
 
Jag kom iväg till gymmet ikväll iaf för lite Body Pump. Skönt när jag mest suttit och tittat på Alfons Åberg hela dagen. Leah har plöjt igenom alla 16 avsnitt ungefär tre gånger om idag!!!! En Emil film och lite Nicke Nyfiken. :)
 
Just nu är hon inne på tredje dagen med vattenkoppor och idag har det verkligen poppat upp massor. Och då menar jag massor! Hela aniktet, magen och ryggen är nu fulla av koppor.
 
Hårbotten ska vi inte tala om...stackars liten. :(( Men hon är som hon är. Visst har febern gjort henne lite lugnare och svagare men har humöret uppe ändå. Skämtar lite då och då och får till små gapskratt mellan varven av kliande och sömn. 
 
Vi försöker få henne att inte klia, har klippt ner och filat naglarna ordentligt och köpt en skumsalva av något slag på Apoteket.
 
Jag säger bara Tack o lov att hon är så här liten nu när hon fick det. För Leah tänker nog inte på det så mycket att det kliar. Inget klagande och så, utan hon kliar sig lite och säger inget mer därefter. Paula fick ju det när hon var tio år gammal och då var det andra bullar. Hon gick rundor och bara grät, klagade från natt till dag och bara mådde riktigt dåligt.
 
Nu har jag varit hemma och vabbat två dagar, Hence tar imorgon och torsdag och jag tar fredagen. :)
 
Så här lite vattenkoppor var det andra dagen:
 
 
 
 
Nu är det däremot propp fullt!!!!
 
Ha det nu jätte bra! Kram!
 
 
Kommentarer (1) Permalink Natalie


VI...

´
2013-02-18 19:52:23
är så flitiga här hemma! Eller Hence iaf. :)
 
Nu är nya spotlights uppsatta under skåpen med. Tjusigt värre! Hade bara spotlights i taket innan och det var lite för mörkt tyckte vi.
 
 
 
 
Lite Hot Yoga blev det för mig nu ikväll.
Tjoo..vad det var hett! 38 graders värme i Hot Yoga salen och svetten bara rann på mig.
 
Jag tänkte när jag satt i bilen att det skulle bli sååå skönt att stiga in i värmen och bara mysa. Och jo visst hade det varit mysigt om jag bara hade fått ligga eller sitta i värmen. :))
 
Men det skulle stretchas och tänjas och tryckas och viftas och balanseras och så vidare. Haha!
 
Jotack, visst tror man att man ser så där graciös ut, tänker att "wow, nu fick jag till det", tills jag ser mig själv i spegeln. :) Hmm...inte så värst graciöst Natalie. ( Tjena flodhästen!) Men jaja.. i en timme var jag igång iaf och svetten den rann och svårt för att andas. Men jag lever!!!
 
Hoppas nu på att min rygg har tänjts ut ordentligt och att jag inte har så ont i den imorgon.
 
Jag var hos sjukgymnasten och naprapaten för en kontroll. Han berättade att jag hade en låsning i ryggen och att jag behövde strecha den varje dag ett tag framöver. Men jag har inte märkt någon större skillnad ännu.
 
Hoppas ni har en bra måndag!
 
Kram!
 
 
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Och så var det vår tur!

´
2013-02-12 20:43:00
VAB för oss! Tycker att vi klarat oss rätt bra länge nu. Hela hösten och en bra bit in på detta året. Men nu så...
 
Det har varit kräksjukan här som knackat på dörren. Usch och pi! Inget roligt. Men vi har en duktig liten tjej som kräkt i en spann hela natten en si så där 10 ggr.
 
Igår var Hence hemma och jag idag. Igår var hon slö och bara satt i soffan till klockan två på em.
 
Idag var det en helt annan Leah, pigg men trött mellan varven.
 
Vad gör man när man vabbar nu då???
 
Jo... här har Leah roat sig i köket:
 
 
Leah har lekt doktor tre gånger, dvs. undersökt sin mamma: (Kan väl behövas ibland) Haha!
 
Legat i soffan och bara myst och tittat på film medans det snöar för fullt utanför. Riktigt gött måste jag säga. Leahs mamma har legat bredvid och små slumrat lite:
 
Köpte en ny film till Leah igår. Lotta på Bråkmakargatan som blev en hit! Leah har nog sett den nu tio ggr. :)
 
Nu ikväll har det varit full rulle på lilla damen igen. Den här bilen har blivit en favorit. Först tar Leah fart med benen och sedan slänger hon upp benen och kör med ratten. Och wow vilken fart det blir!
Twist car!
 
 
 
En trött liten tjej som ville att jag skulle ta kort på hennes snutte. 
 
Jahopp! Det var min och Leahs dag idag! :)
 
Imorgon ska jag till jobbet igen och då ska Hence vara hemma hade vi tänkt. Bara hon inte får vattenkoppor nu också. Det går tydligen på dagis det med fick jag höra....
 
Idag stannade Paula hemma med, feber och förkyld. Så att nu har det verkligen börjat hos oss! :(
 
 
Hoppas ni är friska och krya. Nu ska jag slänga ut lite till på Tradera. :)
 
Kram och ta hand om varandra!
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Heej ni!

´
2013-02-04 20:24:00
Det var ett tag sedan..och nej jag har inte slutat titta in här! :))
 
Och nej, vi är inte sjuka. Vi är helt och hållet friska. Än så länge. ( Peppar, peppar). För nu kommer ju februari, eller vabbuari som det så tjusigt kallas. :)
 
Vad har hänt på vår front då? Paula har börjat dansa igen, ny termin, nya danser. Nu är det Reaggeton och Dancehall som hon shakar loss till. Leah hon simmar på som vanligt. Jag tränar för fullt och Hence tränar för fullt!
 
Vi satsar på beachen 2013..eller??? Haha!
 
Äntligen har dusch dörren kommit upp. Hences föräldrar var här i helgen och som vanligt har det varit med lite hjälp av Hences pappa Janne. Farmor och Leah har varit ute och åkt pulka i några timmar och jag och Linda tog en fika. :)
 
Det ska mätas...
 
 
Tadam!
 
Det blev så bra!
 
 
Skönt att ha fått upp en dörr där nu.
 
Biljetter till Gyllene Tider är inköpta. Vi ska till Sofiero med Linda och Henrik den 10 juli.
 
"Sommar tider hej hej, sommar tider!!!" Snacka om sommar feeling! Picknick på en filt med lite vin och lite gott på Sofiero! Hur skönt är inte det på en skala mitt i sommaren!?
 
Hotell i Kastrup är också bokad för övernattning natten innan flyget avgår till Egypten för oss! Eftersom vi flyger 07.00 en lördag morgon tänkte vi slippa behöva gå upp mitt i natten. Smidigare att övernatta i kastrup på ett hotell 1 km från flygplatsen.
 
Lite kläder utslängda på Tradera för försäljning....ja, jag hade kunnat fortsätta och traggla bla bla bla.
 
Imorgon ska jag och Paula ut och äta lite kina mat iaf. Bara jag och hon. Lite mys pys.
 
Jag vill ha en ny header till bloggen. Manad Anna???? Jag kanske kan muta dig med något? :))
 
Nu ska jag fixa lite Emil i Lönneberga! Leahs nya favorit! Skönt att hon släppt Pippi Långstrump för ett litet tag. Fortsätter hon i denna takten blir det nog Astrid Lindgrens värld till sommaren. Inte lönt att åka dit om man inte känner till de flesta figurerna. Tycker jag. :)
 
Nu får ni ha det gött! Ät gott, må bra, skratta mycket, kramas massor och bara ha det så där allmänt gött!
 
Ha en skön kväll!  Kram!
 
 
 
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0