Haha!

´
2013-10-27 21:00:22
Det är jag och Jonas Gardell! :-

))
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Virr varr!

´
2013-10-26 21:32:17
Just nu händer det en hel del här hemma hos oss.Saker som är svåra att gå in på och som jag såklart inte vill gå in på. Privata saker som vi håller på att gå igenom och som behöver förbli vara privata.
 
Många tankar snurrar runt i huvudet och jag verkligen försöker sortera allt som händer. Försöker komma underfund med vad jag egentligen känner och tycker och anser om allt....
Jag känner att jag inte räcker till hela tiden till alla...
Jag är bara trött och vill bara sova. Hela tiden. För när jag sover slipper jag tänka och vara där hela tiden. :(
 
Jag är ingen robot som bara kan ta och ta och bara köra på.
 
Detta var inget roligt inlägg. :(
 
Svar på en fråga jag fick i ett tidigare inlägg: "Var är din andra dotter? Bor hon inte hos er?"
Svar: JO, det gör hon. Men hon är 15 år! Det är en känslig ålder. Jag får inte lägga ut ETT enda foto på henne utan godkännande (och oftast godkännes de aldrig), jag får inte nämna henne (för det är pinsamt) och så vidare....Jag får inte ens tagga henne på Facebook när vi gör något ihop, för det är också pinsamt. Så är det! Hoppas det gav svar på din fråga. DU som var anonym!
 
 
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Mitt-i-fotbollen-inlägg

´
2013-10-15 20:39:55
 
Denna värmer huset just nu! Smidigt att blogga från baddan. Bara att knäppa en bild och tjoff in på bloggen. 
 
 
Idag blev det styrketräning. Körde igenom hela kroppen. Så imorgon är det vilo dag för mig. Leah ska och simma som vanligt. Som hon simmar nu! Ska se om jag följer med och filmar en liten snutt. Hon dyker och kan simma en liten bit utan något hjälpmedel. Inga "puffar" på armarna. Och hon är så stolt över det. eftersom jag inte har bloggat på ett tag har det säkert köpts in en del nytt här hemma med. Bland annat tror jag att detta är en av sakerna ni måste ha missat. :-) 
Har ni sett hall bänken? Ja ni som varit hemma hos oss har sett den. Men för er andra är den NY! :-) 
 
 
 
Detta här är Leah ungefär ett år gammal! 
 
 
Lite äldre....nu vill jag att ni kollar håret! 
 
Leah två år och tre månader! 
 
 
 
Egypten i mars månad detta året:
 
 
Midsommar! 
 
Det jag försöker visa är att hennes hår inte växer så snabbt....men det växer. Jag har googlat och  läst olika undersökningar på internet och vi har inget att oroa oss för. 
Ibland tar det fart runt fyra års ålder. Det är tunt och väldigt lockigt men jag tror att håret kommer ta fart. Snart. :-) Man ska inte jämföra barn men Paula hade hår ner till axlarna när hon var i Leahs ålder och tjockt var det med. 
 
Händer det inget efter fyra så får vi väl gå och kolla upp det. Men jag vet att hon inte är ensam om det. Och det är inget hon fattas. Hon äter allt och mycket näringsrik mat! 
 
Ha ha en super kväll! Kram! 
 
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Heeej! Nu blev ni allt chockade va!?

´
2013-10-13 20:40:00
Jo, det är sant, jag är tillbaka!!! :)))
 
Hösten är här nu med allt vad det innebär! Ja ni vet ju hur jag är. Jag går här och sopar på framsidan för att jag inte vill ha alla löven som bara ligger och vad händer? Jo det kommer såklart en vind och bara blåser iväg allt som jag har samlat i en hög! Hahaha!
 
Där står jag som ett fån och hoppas att ingen granne har sett mig. :) För dom måste ju tro att jag är tokig som försöker sopa ihop alla höstlöv mitt i dessa blåsiga dagar! Ge dig Natalie, det är HÖST!
 
Tänker inte ens försöka att sammanfatta denna tiden som bara rann iväg. Vi växer allihopa här hemma. :) På ett eller annat vis. :) Leah växer på längden och jag på bredden. Nej, skoja bara.
 
Idag var jag och Liz på gymmet. Japp, det är fortfarande Filborna som gäller för min del. Denna veckan  fick jag ihop FEM pass, hör och häpna! Det är inte ofta det händer. Men ibland skiner jag till.
 
 
Det börjar hända lite saker med kroppen och jag är super nöjd!
 
Jag brukar aldrig annars träna uppe i gymmet utan jag brukar mest köra pass. Body Pump, Body Combat, Core träning, varvat med mycket yoga! Kanon bra för att strecha ut så att jag inte blir stel i musklerna.
 
Men nu när Liz också börjat träna och förhoppningsvis om hon stannar i Sverige, kommer hon att vara kvar på Filborna ett tag. Hon har iaf ett träningsupplägg som vi körde ihop och det var riktigt kul! Kul att träna lite annat!
 
 
 
 
Och där har vi Liz:
 
 
Tänkte slänga in lite bilder sedan sommaren eftersom en bild säger mer än tusen ord!
 
Någon gång i augusti....Nelly till vänster, sedan jag och syrran har lite kräftskiva hema hos syrran. En jätte mysig kväll!
 
Leah och Cassius
 
 
 
Leah ringer faster Mia som låg på sjukhuset efter en blindtarmsinlammation. :( Leah har många frågor! Vad som har hänt, varför och så vidare. Vi ser hur Leah försöker se bilden framför sig med alla sina frågor.
 
Min mamma fyller år i septemeber och bjuder på god mat! Leah och Mio leker heeela kvällen!
 
 
En super trevlig lördagkväll ihop med Linda och Ahmet! Vi spelade kort och hade många goda skratt!
 
Och här har vi honom! ;)  Mannen som har allt! ;) En marknad på Fredriksdal.
 
Här är vi på Bon-Bon land ihop med Lyckekrantzarna (Linda och Henrik, Cassius) En jätte fin dag! Och såååå varmt det var den dagen!
 
Linda och Leah och Cassisus:
 
 
Jag och Leah ska cykla en sväng uppe i luften. :)
 
Leah i Småland ihop med en av kusinerna, Gustav.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var lite ett litet hop plock av det som har varit.
 
Jag vill även passa på att säga GRATTIS till Anna och Tomas som fått en liten bebis till! Emilia har blivit storasyster!
 
Imorgon är det måndag igen och nu ska jag försöka hålla min blogg lite mer levande än den varit på sista tiden. Hoppas ni följer med mig!
 
Ta hand om varandra och stor kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (2) Permalink Natalie


RSS 2.0