Nu ska ni få se ett projekt...

som varit igång ett tag.
 
Men först våra nya gardiner i vardagsrummet. Jag och Linda stack till Ikea för att förnya våra hem lite grann. Köpte lite gardiner och annat smått och gott.
Så här stor förändring har det blivit!
 
Före:
 
 
NU:
 
 
 
Lite nya lampor från Chilli:
 
Nu till det stora projektet min mamma och Paula har haft igång. Och det har blivit så bra!
 
Ni minns väl att vi har en gäststuga i trädgården som mest bara har använts till förråd? Där har vi tryckt in massa saker som vi inte riktigt vetat vart vi ska göra av.... Men på senare tid har Paula börjat visa stort intresse för den och velat fixa till den och göra lite till sitt! Ha ett litet ställe där hon och hennes kompisar kan vara, utan föräldrar men att vi ändå är nära. Vart är bättre än i trädgården liksom?! :)
 
Min mamma tycker sådant är jätte kul, fixa och dona, så hon bestämde sig för att göra något åt detta lilla ruckel. :))
 
Dom köpte färg och tapeter och satte igång. Målat tak och väggar, och så har jag och Hence ryckt in och tapetserat. Det var verkligen inte svårt att tapetsera! Mamma och Paula har varit och köpt lite saker dit, så nu är där riktigt mysigt.
 
Nu ska ni få se resultatet. Ännu är där inte helt färdigt. Det fattas en säng och en soffa och ett brickbord som Paula vill ha vid sängen. Och så klart lite annat småfix. Håll i hatten!
 
 
Välkomna in!
 
 
Tadam!
 
 
 
 
 
 
Kommer bli super mysigt för Paula. Här kan hon och hennes kompisar "hänga". Det är väl så man säger?! :))
 
Det trodde ni inte va när ni såg detta lilla gröna hus i trädgården? Haha!
 
Imorgon ska mamma och Paula iväg iaf och köpa en säng på Ikea och så kommer Per med en bäddsoffa. Fler bilder kommer senare när där är helt klart.
 
NU har jag gått på semester!!! Och det är sååå skönt! Fast Hence ska jobba en vecka till men sen ska vi bara mysa och ha det gött. Vi har bestämt att vi ska till Astrid Lindgrensvärld ihop med Linda, Henrik och Cassius, så mycket vet vi ännu. :))
 
Sen tar vi väl en runda ner till Tyskland kanske till Hansapark.
 
Vi har även pratat lite om att hyra Hences mormors lägenhet i Spanien ev en vecka nu i sommar, speciellt om vädret här fortsätter så här....:(
 
Vi har haft filminspelning här hemma idag. :))  Vi, hela familjen,  är med i en reklamfilm, eller informationsfilm för NSR. Vi hann dock inte med att spela in alla scenerna idag eftersom det började regna och det skulle vara en del utomhus scener. Så på onsdag kommer de tillbaka och filmar.
 
Jätte kul var det! Mer om detta kommer när vi är färdiga.
 
Nu är det lördagkväll, och här sitter jag. Men inte längre...
 
Ta hand om varandra!
 
Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till E med albinism och bebis i magen

WoW jättefint! Det var ju inte längesedan som jag titta in där bland allt skräp ;-) å ni har tagit bort d lilla köket. Jättefint blev det å snygg tapet! Snyggt i stora rummet med!
Vi ska ju till tosselilla! :-)
T jobbar oxå nästa sen är vi lediga med, får vi öva på kubb ;-)

2013-06-29 @ 23:53:22
URL: http://www.annasdagar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0