Volleyboll

´
2011-03-31 21:30:16
Träningen avklarad för idag! Gött! Som vanligt blev det Body Pump...hrmm, två dagar i rad. Frågade Hence precis innan jag stack om det var så bra att träna Body Pump två dagar i rad. Svaret var väl att det inte var så bra, för musklerna behöver vila emellan. Jaja...

Jag gick ändå! :)

Han vet egentligen vad han pratar om när det gäller träning. Han är ju faktiskt elit volleyboll spelare. Eller nu var det två år sedan han slutade eller tog en paus. Han spelade i svenska landslaget också! Och lite beach volleyboll.  Fast volleyboll är inte så stort här i Sverige och det kan jag tycka är lite synd.

Tror nog att Hence kommer att göre en liten comeback någon gång, det hade varit lite kul! Jag kan se Leah sitta där på läktaren och heja på sin pappa!! Så roligt! Jag och Paula har redan gjort det!


Hence när han gjorde comeback match i Falkenberg.


Undrar vad han tycker om den bilden :) Bilden är från Hallands nyheter.

Nu vet ni det, ni som inte visste det...:)

Nu: Soffan
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Sol och varmt till hegen!

´
2011-03-31 11:47:55
Leah brukar inte hoppa över sin förmiddags sovning men idag gjorde hon det. Hon vaknar runt sju tiden sedan brukar hon vilja sova en stund runt tio. Men idag, nope.

Så det blev att jag fick ge henne tidig lunch som satt och halv sov till, sedan ner i vagnen och ut. Jag hann inte mer än att öppna dörren så sov hon. :)

Så jag bara rulla över henne till baksidan på altanen och nu sover hon sött.

Imorgon är det fredag och det ska bli varmt imorgon!

Perfekt, för vi ska till Hembygdsparken i Ängelholm med Nelly. Men först vid tio ska vi till biblioteket och sjunga igen såklart! Leah har nog längtat efter instrumenten.

På lördag ska det bli 16 grader här nere i skåne!! Tjohoo jublar jag som är en soldyrkare!! Dom som känner mig vet att jag äääälskar solen!

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Män!

´
2011-03-30 21:36:06
Vad är det med män och skåpsluckor!?

Där kommer han och slänger sig i soffan för att titta på sin serie han följer, Blue Bloods, jag sitter här vi datorn och sneglar bort in i köket. Ser att skåpsluckan till soporna står vidöppet.

"Ska skåpet stå öppet?"

"Ja"

"Varför då?"

"För jag är inte klar än!"

"Eh...nehe..."

Jag fick tänka lite på vad han sa, sen förstod jag väl att han inte var klar med soporna....han hade tydligen mer att fixa där. :)

Ja, jag säger då det.
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Dag i stan

´
2011-03-30 18:12:22
blev det idag med Eva och Ella. Promenerade ner såklart i det fina vädret med skinn jackan på! Det var länge sedan man kunde det!

Vi åt god lunch, stekt fläsk med raggmunk och fika på Falhmans. Våra stora tjejer har tultat rundor och försöker springa ifrån sina mammor.

Det blir en del jagande nu när Leah kan gå. Jag sitter inte alls stilla längre stunder längre. Inte konstigt att det räcker med skinnjacka när man går och är genomvarm hela tiden av allt jagande.

Ella fick några Nestlé smoothies och hon tyckte det var gott. Det enda negativa med dom är att det blir så mycket kladd med dom, på grund av sugröret. Barn tycker ju om att klämma och trycka på allt, likaså smoothie. :) Så lite i munnen och lite i håret och kläderna...Sen är det väldigt roligt att dra ur sugröret hela tiden oxå.


Nu har Hence kommit hem och jag ska iväg och träna Body Pump vid halv åtta. Så skönt det ska bli. Det är verkligen min avkoppling.

Leah petade precis en galge i ögat på mig så att jag ser lite suddigt på mitt vänstra öga...



Kommentarer (1) Permalink Natalie


Får jag fresta er lite

´
2011-03-29 20:17:36
med en muffins gjord med nutella inuti och vit choklad frosting utanpå!!

Hoj hoj! Mumsi mumsi!

Ja, jag säger då det...det är inte jag som bakat denna fina utan det är såklart min goda granne Anna!

Och en dag som denna, där jag känner att dagen gått i ett, är väl jag och Paula värda varsin sådan här!



Mc Donalds blev det för mig och Paula innan. Paula passade Leah en stund medans jag hoppade in i bilen och körde och hämtade maten.

Tur att man har en större tjej oxå!

Nu ska jag sätta tänderna i denna. Hrmm, denna dagen har inte gynnat mina former...hehe!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Hämt mat ikväll

´
2011-03-29 18:07:06
Grannen kom precis in och skulle hämta sin tallrik och smoothie till Emilia. Då passade jag på att fråga henne om hon ville köpa en bebis...

Leah har varit super mammig idag. Hon har inte låtit mig gå en meter och då menar jag verkligen en meter. Utan att börja gråta hysteriskt! Ställer jag mig upp, jag då ska hon bara hänga sig i mina byxor...
Helst ska jag bara sitta på golvet med henne så att hon kan klänga på mig, klättra på mig och trycka sig mot mig. Hade hon kunnat hade hon krypit in under mitt skinn.

Vad är detta?? Kan det vara en effekt av att vi var borta över helgen, jag har ingen aning.

Jag bara hoppas det går över och det är snart. Hence kommer inte hem förrän jätte sent ikväll, han är och bowlar med jobbet.

Eva, imorgon får du en bunte smoothies till Ella! :) Hon vill nog oxå kladda lite i håret och på kläderna. :)

Ikväll blir det hämt mat för mig och Paula. Här skall minsann inte lagas någon mat!!



Kommentarer (0) Permalink Natalie


Nestlé Smoothie

´
2011-03-29 15:22:39
Idag hämtade jag ut paketet med 20 stycken Nestlé smoothie i två olika smaker. Persika, banan och Mango, ananas.

Direkt när vi kom hem öppnade jag och tänkte att Leah skulle prova en. Hon har aldrig druckit något med sugrör så tanken var ju att jag skulle sitta och trycka ut till henne. Men direkt när sugröret kom i munnen började hon suga. :)

Vad bra!! Vad tyckte Leah då??

Jo, hon tyckte det var jätte gott!! Hon sa "Mmmm" igenom hela smoothien. :) Var lite skeptisk precis i början och när jag drog ut den bara gapade hon och lutade sig framåt. Sur blev hon i alla fall när den var slut!

Smaken hon provad var Persika Banan.




Det var så gott, så hon la lite vid pannan och i håret till senare...
Kommentarer (1) Permalink Natalie


Här kommer en bra låt!

´
2011-03-28 14:36:52
Dino Merlin som tävlar för Bosnien Hercegovina i Eurovision festivalen.

Den är sååå bra enligt mig!!! Har lyssnat många gånger på den och den blir bara bättre och bättre.

Lyssna ni också och döm själva. :)

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Godmorgon!

´
2011-03-28 10:18:15
Igår kväll satt jag och Hence uppe, rätt länge faktiskt för att vara vi, och räknade på huset. Fram och tillbaka. :)

Huset kostar 4,0 milj, och bankerna vill att man skall klara upp till 7 % ränta!!! Det är mycket det!! Dit hän kommer nog inte räntan, men man vill ju inte sitta där om det nu mot all förmodan blir så...

Det visade sig dock att vi har råd att köpa huset och tilll och med spara lite vid sidan om till lite roliga grejor eller resor, men tanken vi funderade på var, om vi verkligen ville ge så mycket för ett hus.

Finns ju billigare hus på andra områden, men vi trivs så bra här.

Igår satte vi ut utemöblerna. Ser inte så fint ut ännu för att dynorna ville vi inte sätta ut än. Sen har vi inte planterat några blommor. Det längtar jag till. Tills jag kan ut och köpa blommor och göra det fint här. :) Sen får ju gräset gärna bli lite grönare...


Nu försökte jag få in en bild här, men det gick inte! Grrr!! Något fel....




Kommentarer (0) Permalink Natalie


Då var vi hemma igen!

´
2011-03-27 21:01:14
Helt underbar liten minisemester blev det för mig och Hence. Det var längesedan vi slappnade av så mycket och inte tänkte på något annat.

Det första jag lade märke till var att jag blev jätte trött så fort jag satte mig i bilen på väg till Båstad. Det måste ha varit för att jag visste att inatt skulle vi få sova. HELA natten, utan avbrott med napp instoppningar och vakna när vi ville. :) Och inte bara det, utan hela dagen och kvällen skulle vi bara vara VI och bara slappna av.

Eftermiddagen gick fort, lite bad direkt när vi kom dit, sedan en behaqndling var vid två och vinprovning. Sedan promenerade vi bort till bryggan och bort till Kallbadhuset. Där kunde man basta och hoppa i havet om man ville, men nope, inte vi. Vi gick upp där uppe och satte oss i utomhuspoolen som var ca. 30 grader varm med utsikt över hela havet. Wow!

Sen tillbaka till hotellet, fick två behandlingar till. Därefter drack vi lite bubbel på rummet och bara hade det mysigt. Vid nio tiden hade vi bokat bord och då bjöds det på tre rätters.

Förrätten, inkokt röding. Huvudrätt, hjortfilé och efterrätt, choklad fondant med glass. Och vin såklart!

Imorse hann vi med ett "lugn och harmoni" pass i träningslokalen där vi fick andas och samla energi.

Med andra ord: Vi mådde som vi förtjänade. :)

Det hade gått jätte bra för mamma med Leah. Leah hade sovit hela natten med bara några få napp instoppningar. :) Leah hade varit jätte snäll och hur gullig som helst. Skönt att höra.


När vi kom fick jag och Hence varsin badrock och dom sprang vi nog i hela dagen, från kl. 13.00 till 18.00. :)

Här är jag i min...haha!




Kallbadhuset



Vi var i alla fall helt slut när vi kom hem, tröttare än vad vi var när vi åkte. Konstigt det där, man kanske inte ska slappna av för mycket...
Kommentarer (2) Permalink Natalie


RSS 2.0