SEMESTER!!!!!!!!!!!!

´
2012-06-29 22:07:34
I SEX VECKOR!!!! Säger jag nu och så tjooff har sex veckor gått! :) Men det tänker vi inte på nu! För nu ska jag bara njuta och njuta och åter njuta!

Så värd jag är ledighet! Haha!

Nu väntar jag bara på värmen precis som alla andra.

Hence och Leah är i Småland just nu. Dom åkte dit onsdag eftermiddag och kommer hem på lördag kväll. Precis innan dom åkte tittade dom förbi mig på jobbet.

Första gången Leah såg mitt arbete och hon rent ut sagt älskade att vara där bland alla barnen. Leah fann en kompis direkt som hon sprang runt med och åkte rutchkana.

Vad har då Paula och jag hittat på dessa dagar förrutom att jag jobbat??

I onsdags åkte vi till Malmö för att hälsa på Jeanette, Rebecca och lille Liam. Vi hade en jätte mysig dag och där blev vi även bjudna på middag. Åtta styrde vi kosan tillbaka till HBG.

I torsdags var jag bjuden hem till en kollega på lite mat och vin så där spenderade jag hela kvällen. :)

Och idag, för att fira min semester ( det kan man väl göra) åkte jag och Paula ner till stan och åt på restaurang. Thailändsk mat blev det. Mums!

Fick ett foto skickat till telefonen av Hence. Han brukar skicka lite då och då för att hålla mig uppdaterad. Då hade de åkt ut med båten till något litet ställe där de satte sig för att ta en liten fika.

Visst ser det härligt ut?



Leah lever riktigt skogsliv där borta. Mysigt för henne!

Idag hann jag även med en sväng inom väla och hittade två tröjor till Leah på Piraia och ett par ballerina skor till mig själv.




Nu ska jag städa hade jag tänkt. Så här en fredag kväll! Haha! Men etfersom jag inte överhuvudtaget varit hemma de senaste dagarna har jag lite att ta igen. :)

Sen får man väl passa på att städa Leahs rum ordentligt nu när hon inte är hemma...rensa lite. Fyndade lite små leksaks djur av plast/gummi på City Gross. Tio kronor stycket.

Denna barnsoffan vill jag köpa till Leahs rum. Finns att köpa här om du också är intresserad.



Två fina bilder på Paula som jag bara älskar! Min vackra tjej!



Så vacker!



Imorgon klockan elva ska jag på helkropps massage på Electa! Jag fick en liten present av Hence precis innan de åkte till Småland. Han tyckte jag var värd det. :)

Nej, nu ropar dammsugaren på mig! Hoppas ni har/får en härlig kväll!

Kram!



Kommentarer (0) Permalink Natalie


En vecka kvar

´
2012-06-24 13:23:21
att jobba. Sen går jag på semester i SEX veckor! Gött! Hence har en vecka nu, sen jobbar han en och går fyra! Härligt!

Snart kommer Linda och Henrik hit på en liten fika och jag har precis varit och tränat Body Pump. Skit säger jag till det...jag är så svag så fort jag inte tränat just Body Pump på två veckor.



Nu till midsommarfesten!!! Vi hade ju inte tur med vädret, vi här nere i Skåne! Det inte bara regnade, utan spöregnade konstant! Alla andra ovanför skåne hade tydligen sol och åter sol. Haha!

Men vad gör det...det är sällskapet som räknas!

Jag tänkte att jag slänger ut lite bilder som vanligt:


Lekarna är på gång här. Vi har delat in alla i två lag, sillarna och nubbarna. :) Därav sillarna i pannan och hattarna på huvudet. :)
Leah har här placerat sig bredvid Nelly.




Nubbelaget är fullt koncentrerade...





Sillarna likaså...




Ballongleken! Fast här ska du få på dig ett par byxor och knäppa knappen samtidigt som du ska hålla två ballonger i luften på tre minuter.  Det ni! :) Johan klarade det på under tre minuter!



Här ska du kasta en sko på ett bord med foten!




Leah och hennes kompis Cassius.





Och så jag och Linda! :)





Nej men se där...vi har kunnat ta bort sidorna på tältet. För på kvällen klarnade det upp och solen kom fram!


Grill på gång






Tomas och Emilia!



Det blev sent...och vi flyttade in. Daniel och Maggies!





DJ Nelly ville ta över musiken! ;)



Denna bjuder jag på med tuggumi i munnen.  :)



Kul hade vi iaf! :)


Daniel och Maggies sov över hos oss.

Vi la oss halv tre och Leah vaknade halv sju! Haha!

Det är lätt att festa men visst glömmer man alltid att barnen vaknar  tidigt ändå och då är det bara att masa sig upp.

Paula har stuckit till väla nu och sur över att vädret är som det är när hon har sommarlov. Och jag kan förstå henne, det bara regnar då och då. Sol regn, sol regn...svårt det där.

Men försök att ha en fin dag ändå! Solen kommer!!!

Kram!




Kommentarer (0) Permalink Natalie


Goddag!

´
2012-06-19 19:47:37
Eller godkväll! Först en lite tråkig nyhet...

Mina gurkplantor verkar ha dött. :´( Lite sorgligt...jag har vattnat och tagit hand om dem med omsorg, men har inte en aning om vad som hänt dem. Bladen hänger och ser helt vissna ut. De gurkor som hängde där börjar att skrumpna så att jag måste plocka dom innan de dör och de är inte stora. :(

Det var dom gurkorna.

Jag hade betällt en klänning på nätet till midsommar, en jätte snygg sådan men det visade sig att den vart alldeles för kort! Trist! :( Så nu får det bli en annan...

Och nu hörde jag midsommar vädret...det skall regna hos oss i västra skåne! Såklart det ska!!!!

Men vi bryr oss inte om det nu, för vi har ordnat ett stort tält, 3 x 9 meter, så det skall nog gå bra ändå. För inte vill man sitta inne en midsommar. Och det ska ju klarna upp vid fyra tiden igen. Säger meteorologen Natalie. :) Jo, men det ska bli så. :))

Midsommar är väl den dagen på året då alla bryr sig mest om vädret. Och det roliga är att det slår aldrig fel, det regnar ju varje år. :) (En stund iaf. )

Vi har fixat lite till festen nu i veckan. Bland annat lite lekar och rekvisita till dom, kollat upp det som skall inhandlas, fixat musiken och gjort nubbe visor. :) Så nu snart är vi redo. :)

Annars jobbar på jag på för fullt, vi är inne mitt i våra löneförhandlingar, då allting har blivit förskjutet. Vet inte om ni hört om att lärarna nu kräver mycket högre löner! Skulle varit färdigt i april men ännu inte blivit färdigt då de tackat nej till två stycken bud redan. Det pratas lite om att det eventuellt kommer att bli strejk på gång...Men vi får se.

Nu snart är det fotboll igen. Sverige spelar men vad gör det då vi ändå inte är vidare. Men jag har helt klart spelat på tipset. :) Får se om det bli lite klirr i kassan.

Paula har nu sommarlov. Hon är nere i stan med en kompis och käkar på en uteservering och bara myser.

Leah sover gott och Hence ska ut och klippa gräset. Jag ska också ut men för att rensa lite ogräs som vanligt.

Stockholmsresan är nu bokad till Hences bror Robert och kusinerna,  Gustav och Edvard.

Vi flyger upp då det bara tar en timme, rätt så skönt att slippa sitta i en bil eller tåg i flera timmar med Leah. Hon är ju in den åldern då hon fortfarande inte tycker det är intressant med dvd spelare...hon bryr sig inte ett sk-t om filmer, rent ut sagt. :)

Rastlös som hon är hade det blivit en pina för henne att sitta i sex timmar. Så nu blir det en timme upp bara och vi stannar några dagar.

Turkiet resa är också bokad fast i september! All inclusive såklart, en vecka med bara sol och bad! Ska bli skönt!

Nu ska jag ut i den fina kvälls solen.

Vår sötnos som mormor gjort två toffsar på igår! :)





Ha en super skön kväll! Kram







Kommentarer (0) Permalink Natalie


Heeej...

´
2012-06-13 19:25:10
vill ni se något som äntligen kan ätas nu? Något som jag vattnat med omsorg varje dag och som jag är väldigt stolt över? :)

Tror nästan att ni gissar det!




Tadam! :))




Stor och fin är den! Eller var den. Vi delade den på tre, jag, Paula och Hence, och åt den direkt. Söt var den och jätte god, min fiiina gurka. Många fler är på väg nu, kanske en tio stycken till. :)



Nu nattar Hence Leah, som inte är helt hundra verkar det som. Kanske lite feber som hägrar. Hon kändes lite varm. Vi får se imorgon hur hon mår om det blir någon feber så att jag måste stanna hemma. :(

Danmark och Portugal nu! Danmark spelar bra!

Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Helgen har gått!

´
2012-06-11 20:05:14
Snart är det fotboll så jag ska försöka få in ett litet snabbt inlägg innan dess och innan jag ska ner och vattna i växthuset. :))

Vi har firat Hence i helgen ihop med våra familjer och så har det blivit lite nyinköpta saker till trädäcket!

En loungegrupp i konstrotting bidde det! :)) Och så här ser det ut:

Så snyggt det blev!




Vi hade lite, men endast lite tur med vädret när Hence skulle firas av "de våra". Vi fick lite sol så att vi kunde sitta ute och äta. Men när det blev dags för tårtan fick vi gå in.

Lite bilder:

Sol än så länge!



Maten blev en italiensk buffé med allt möjligt gott som jag och hence fixade till själva medans Leah sov i två timmar. Där hade vi tur! Annars hade vi nog inte hunnit med.

















Min mamma som ska spexa till det :)




Här är en liten tjej som tyckte mycket om maten!




Man får plats rätt många vid bordet ändå. Finns det hjärterum finns det stjärterum. :)



Hences syster Marie hade en lek på lager. Hence skulle på tid, 3 minuter,  "studsa" ballonger i luften (inga ballonger fick nudda golvet), läsa fem boktitlar som MArie höll upp,  och knäppa tre knappar på en kavaj SAMTIDIGT.

Det handlade lite om att man skulle kunna ha "flera bollar i luften" samtidigt. :)







Och så jag som gillar tårta! :)



Ett foto från idag då hence ÄÄÄntligen fick prova sin nya Weber grill han fick av mamma och Per i present.




JAAA, det blev gott! Gasolgrillen får stå ett tag nu. :(

Nu kom Hence och sa att vår bil är färdig. Den har varit inne på lagning idag. Styrleden behövde fixas. Så nu måste vi dit snabbt och hämta bilen innan fotbollen börjar. Så...

Ha en skön kväll!

Kram!
Kommentarer (1) Permalink Natalie


HEMMA!!!:)

´
2012-06-06 20:30:15
Då var vi tillbaka efter vår tripp till Budapest! En helt uuunderbar sådan! Så mysigt och härligt man kan ha det!

Och vi hade tur med vädret också, det gillar vi. :)) 27 grader den dagen vi landade och 28 grader sol dagen efter! Kan ju inte bli bättre! Dagen vi åkte hem var det moln och lite kallare.

4-stjärnigt hotell med spa avdelning och saltgrottor. ( Salt från döda havet som tydligen ska vara bra för kroppen ) :)

Med andra ord var Hence väldigt nöjd för sin present.

Lite bilder bjuder vi på såklart:

Här har ni mig i 38 graders bassängen på hotellet :) Varmt och gott!



Salt grottan




På väg in till stan första kvällen. Ska bara köpa med oss lite färdkost innan promenaden in. Vad för färdkost? Jo, öl såklart! :)






Hence med kartan i högsta hugg..."Hitåt ska vi!"
Floden Donau till höger, ett fint promenadstråk in till stan.




CITY!





DENNA DAGEN FYLLDE HENCE ÅR ( måndagen )och vi startade dagen med att åka till termal badet
szecseny som är från 1913! Imponerande arkitektur!

Här ser ni gubbar i vattnet som spelar schack. :) och folk som bara sitter eller ligger i vattnet och bara njuter!

38 grader varmt i vattnet!






Jag hann till och med bränna mig på låren!


Vissa har det skönt!



Hence födelsedag fortsatte mot kvällen till restaurangen jag bokat hemifrån. Sir Lancelot! Och ska ni besöka en restaurang i Budapest ska ni besöka denna! Jag säger bara WOW!





Här slängs du in till medeltiden! Du sitter på bänkar och dricker från bägare. Hela atmosfären är underbar!

Och du äter med händerna! :)





Kolla in fatet på bordet!



SUPER GOTT!



Fågel i ena handen och gris i andra! :)





Live musik under hela kvällen och uppträden lite då och då. Magdansare, fäktning och lite annat smått och gott! Det hände saker hela tiden på restaurangen.





Kvällen fortsatte med en uteservering och lite goda drinkar innan det var dags att ta sig till hotellet igen. En helt underbar dag och kväll!




En liten tripp men ack så härlig! :)

Jag kan varmt rekomendera Budapest, finns nog allt du/ni behöver för att ha en skön och avkopplande mini semester på ett kort flygavstånd ( EN timme och tjugo minuter bort finner du solen och värmen).

Ha en skön kväll!

Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


NU SÅ!

´
2012-06-01 21:06:18
Är ni redo att höra min överraskning till Hence???:))

Jag har ju tidigare talat om att han fyller år på måndag! Och att jag ett tag ruvat på en present. Och ojo oj oj, vad jag har planerat!

Jag tänkte berättat för honom på lördagen först, sedan ångrade jag mig och tänkte berättat på fredagen endast för att jag behöver lätta på trycket lite. :) Kände att jag höll på att spricka om jag inte fick berätta.

Tillslut åkte jag till systemet och köpte lite bubbel och hade som plan att hälla upp varsitt glas bubbel, gratta honom, och sedan ge honom min present.

Så att nu har jag gjort det!!!

Detta fick Hence av mig:



För er som inte kan tyda mitt foto, så är detta alltså en bordsreservation för två på en restaurang som heter Sir Lancelot.

I BUDAPEST!!! :))




Och vi flyger redan på söndag. Bara jag och Hence ska bo ett ett spa hotell i budapest från söndag till tisdag, gå på en medeltids restaurang den dagen han fyller år, och bara allmänt mysa.





Hotellet ligger precis vid floden Donau och det tar 15 minuter in till stan.






Tänkte också att vi ska gå på ett termalbad ( utomhusbad med en temperatur på över 30 grader ) som heter Szechenyi.



Leah och Paula kommer att spendera några dagar med mamma och Per. Tror det kommer att gå jätte bra. Mamma kommer att bo hos oss dessa dagarna.

Så det var alltså det jag har gått och planerat i smyg! :)

Nu ska jag försöka titta lite mer helhjärtat på Let´s Dance. Heja Anton!

Kram på er!



Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0