WOW!

´
2012-05-30 20:27:29
Jag är visst väldigt sent ute när det gäller shopping av bikini!

Verkar som att man ska köpa sin bikini i februari för att vara säker på att få den storlek man behöver...

Men WOW säger jag...vilka det finns! Kolla in de här två! Märket är såklart Maaji.

Finns att köpa på Nelly för 995 kr. Men skynda fynda för de flesta storlekar är redan slut!




Och så den här!!!





Kommentarer (0) Permalink Natalie


Pappas tjej helt enkelt! :))

´
2012-05-29 19:49:33
Leah och Hence brukar ta en promenad ner till stranden varje helg tidigt på morgonen. Det har blivit deras lilla "grej" om man säger så.

Denna bilden är tagen tidigt på morgonen, klockan är väl runt åtta på morgonen, innan de ska iväg och köpa frukostbullar. Hence slänger på sig träningskläderna, Leah sina mjukiskläder och så beger de sig iväg. Är borta ett par timmar och bara njuter till fullo!

Inget folk på stranden, bara vågorna hörs. Och så Leah såklart! :))









Jag glömde att gå in och godkänna några nya leveransvillkor på City Gross matkasse, skulle tydligen varit gjort den 24 maj senast. Gjorde man inte det skulle matkassen sättas på PAUS.

Så denna veckan bidde det ingen matkasse....:( Så det blev att använda sin fantasi. Idag blev det kyckling mango chutney. Helt okej, men ingen höjdare.

Igår jobbade jag från klockan 08.00 till 19.00 då vi hade möte efter arbetstid och eftersom jag hade cyklat vart jag inte hemma förrän halv åtta. Så hela måndagen gick utan att jag fick se en skymt utav Leah! Det var lite jobbigt.

Vad hade Leah och Hence gjort hela måndagen då? ( Hence är fortfarande pappaledig på måndagar)

Lite Biltema för att köpa in en del till bilen. Leah hittade såklart cyklar där!




Leah fick hjälpa till att bygga en pallkrage till salladen vi ska odla :)) Här ritar hon vart pappa ska såga.




Paula har praktik denna veckan. Hon kom hem igår klockan halv åtta på kvällen och utbrast " Mamma! Jag har världens "chilligaste" prao!"  ( För er som inte hänger med i tonårssnacket, betyder detta, "jag har världens skönaste prao")

:))

Hon är ju så glad att hon praktiserar på sin dansskola. Ann Wilsons dansskola. Där börjar hon runt 15.00 på dagen till klockan 19.00. Då kan hon sova länge! :)) Plus göra det hon älskar...DANSA!

Hon hjälper till med danslektioner, kokar kaffe, och så vidare. Hon trivs bra helt enkelt!


Imorgon börjar jag jobbet 06.00. PUST! Men sanrt är det helg och då händer det lite roligheter! Vad får ni veta då......:))

Ikväll är det fruarna på tv. :)

KRAM!



Kommentarer (1) Permalink Natalie


Ha ha Jag tror jag dör av skratt!!!

´
2012-05-27 22:32:48
Dom sjöng visst på svenska om man lyssnar riktigt noga!!

Glömde säga " GRAAATTIS SVEEERIGEEE!!!

VI VANN!!!!!



Kommentarer (0) Permalink Natalie


Go kväll!

´
2012-05-27 20:41:41

Ännu en härlig kväll börjar att gå till ända. Jag och Paula är precis hemkomna efter en liten cykeltur till City Gross.

Grillat lite lax, och bara myst i trädgården heeeela Mors dag!

Hence väckte mig imorse och ville dra ut mig på en picknick nere vid stranden...men jag orkade faktiskt inte (jag var ju ute med Linda igårkväll ) och jag visste att det var kallare idag ( läs mulet under morgonen) så jag ville verkligen avstå. Taskigt va!? :(

Han som hade brett färska bullar och allt....istället blev det frukost hemma. Leah kom inspringande med en liten presentpåse från Thomas sabo och i den låg det en liten berlock formad till ett hjärta till mitt armband. :) Det gillar vi!!! :)

Bestämde oss för att ta en cykeltur till baklucke loppisen som är varje söndag nere i stan.  Som man kan fynda där om man vill. Finns allt möjligt för alla!

Vi hittade en cykel till Leah iaf, en trehjuling av märket Stiga. Den klassiska trehjulingen. Nu ska hon minsann få lära sig att cykla. :) Vi har tränat henne idag. :)

En liten Nalle Puh tuta fick hon på köpet. :)




Hence klippte gräset och äntligen verkar det som att maskrosorna börjat ge med sig. Ett tag hade de tagit över hela vår gräsmatta.

Bilden är tagen nu klockan åtta på kvällen.

Lilla hjärtat mitt på gräsmattan har fått jätte fina blommor!






Syrenerna blommar så fint nu och doftar himelskt gott!




Jag är sååå stolt över mina gurkor! Nu tänker ni, vad hon tjatar om de där gurkorna...hehe...men jag gillar dom! Att se hur de bara växer och växer och snart så kan vi rycka en!!! :)

(Psst...det är den till vänster!)




Tadam! 5 cm stora! Ser väl häftigt ut! Eller det är bara jag...haha!




Kommer att bli massor iaf! Me like!


Leah sover gott! Paula har varit iväg hos en kompis hela dagen och solat och badat i deras pool....och bara haft det allmänt härligt. :)

Jag och Hence ska ut och njuta av kvällssolen i trädgården...ni gör väl detsamma förmodar jag. :))

Nu börjar vi bli många förresten till midsommarfesten! 14 stycken vuxna! Kommer bli ett antal barn med, sex stycken än så länge. :)

Måste bygga en midsommarstång snart! :) Så vi kan ha riktigt roligt!

Ha en underbar kväll!

Imorgon tar jag cyklen till jobbet igen...skulle bara säga det ännu en gång. Kram!!!




Kommentarer (2) Permalink Natalie


Vardagen i ett litet nötskal!

´
2012-05-24 19:58:45
Vardagarna lunkar på i ett sådär allmänt långsamt tempo känns det som. Jag jobbar, jagar duvor, lagar mat, jagar duvor som försöker äta upp vår nysådda lilla plätt, Hence grillar, jag cyklar från och till jobbet, jag jagar duvor åter igen... :)) Och så vidare.

Vad gör ni ? :))

Idag grillade vi dagens rätt från City Gross matkasse. Det serverades kycklingklubbor, med couscous och grönsaker. Till couscousen skulle det vara rädisor och vad passar bättre än att plocka sina EGNA rädisor från växthuset!

Leah och Hence plockade rädisorna samtidigt som Leah mellan varven plockar tomaterna som blivit super stora, röda och goda. Dom hinner vi inte ens ha till maten, innan Leah är där och äter dom. Så underbart att kunna göra det!

MUMS!



Imorgon är det fredag! Då ska jag och Linda lämna barnen hos sina fädrar, ta oss ner i stan och sätta oss på en uteservering i kvällssolen ( blir nog hamnpaviljongen ) och bara snacka, äta gott och dricka lite vin. Ska bli riktigt mysigt!

Men denna kvällen är inte slut ännu. Snart är det eurovision med Loreen. Heja heja!!!

Glömde berätta att vi har börjat få GURKOR! 4 cm stora har de blivit än så länge. :)

Ha en skön kväll!

Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Häärliga sommar sol!

´
2012-05-20 20:50:50
Sommar! Sommar och sol! Det gillar jag! :))

Sommarn har kommit till Sverige! Iallafall hos oss i Skåne! 25 grader varmt, ingen vind och bara så där alldeles uundebart!

Lördagkväll hade vi besök av Anna och Tomas och lilla Emilia på lite middag. Blev lite hamburgar grill och till efterrätt en god vitchoklad cheescake med grillad rabarber och myntasås...mums!

Lika roligt som vanligt att ses! :)

Vi har spenderat hela dagen i solen. Efter en snabb cykeltur till Maxi för att panik köpa en keps till Leah, då vi glömt rubbet på dagis, åkte vi hem för att bara lata oss i solen.

Anna och Tomas kom förbi en sväng och vi blåste upp Leahs pool och där har väl hon hängt hela dagen ihop med Emilia, medans vi käkat rabarberpaj och solat och bara haft det allmänt gött.

Skönt man kan ha det! :))

Leah kryper upp i knäet för att mysa en pyttestund



Tomas och Emilia





Dockan ska åka lite rutchkana



Och så Leah!





Jag och Hence fortsatte kvällen idag med lite grill och rosé :) Vilken underbar kväll!



Skål!





"Jag leka lite istället" "Inte äta meer"





Hoppas ni haft en lika skön helg som vi! Imorgon är det måndag och tydligen skall det bli varmt imorgon med! Men jag jobbar till halv fem...pust!

Tur att man har ett jobb där man kan vara ute hela dagen!

Njut av en underbar sommarkväll! Nu ska jag ner i växthuset och vattna lite. :)

Kram!



Kommentarer (0) Permalink Natalie


Sköna röda dag! :)

´
2012-05-17 19:56:49
Visst är det gött med röda dagar mitt i allt! En liten paus från allt, ett litet tillfälle att andas mitt i veckan. :)

Jag började dagen med att åka ner i stan för att träffa upp några arbetskollegor för att besöka en nyinvigning av en butik.

Där säljer de kläder av märkena RAWK och Capri collection. Fina kläder!  Men jag är som vanligt väldigt "svår" i klädväg...:( Jag behöver tänka lite och sedan återkomma. :) tror nog att jag kommer att återkomma dit snart och köpa något! För snygga kläder var där minsann!


Passade på att åka hem till Linda en sväng på en kopp kaffe nu när Leah var hemma med pappa. Jag fastnade där i några timmar! :) Tiden går ju så fort! Vi har ju så mycket att prata om hela tiden.

Linda gjorde lite mat och då kunde jag inte låta bli att ta ett litet kort på hennes tallriksupplägg till sin son Liam, som är tre år gammal.

Kolla in den här! :)

Vad gör man inte för att få sitt barn att äta! Och vilken bra metod sedan! Han åt minsann upp all mat, sakta men säkert och tillade att "nu äter jag upp örat mamma" och "nu äter jag upp munnen".

En bra metod till att få sitt barn att äta!



Leah har tagit över dammsugning här hemma. Så fort dammsugaren kommer fram ska hon ha den och köra ett varv tills hon blir helt slut och svettig. Sen ger hon mig den med orden "så mamma, Leah e färdig nuuu!" .

Tack säger jag ( och nästan bugar och bockar) och tar över. Idag körde hon i hallen! :)

Idag har Hence bestämt sig för tv:n och hockeyn....:(

Ha en underbar kväll!

Kram!

Kommentarer (0) Permalink Natalie


Detta har jag gjort nu ikväll!

´
2012-05-13 21:52:29
Okej...med lite hjälp av Hence....;)



Ytterdörren har fått sig en rejäl omgång av glasyr! Hmmm...jo det hette nog så. :) Den har blivit mörk iallafall.

Kram!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


Tiden rusar som vanligt!

´
2012-05-13 19:38:31
Söndag idag och äääntligen tittade solen fram vid tolv tiden, lagom tills Leah skulle sova lite middag. Då platsade vi oss på varsin madrass och solade ( läs somnade)  i en och en halv timme. :) Somnade nog till då och då tror jag med, tills ryggen värkte lite, sträckte lite på benen och fortsatte sedan. :))

Det är väl sådant som kommer med åldern nu för tiden...ligger man stilla för länge på ett och samma vis blir man lite små stel....:) Eller det är bara jag kanske. :)

Som vanligt skyller jag lite på min Body Pump, att jag lyfter fel och det tror jag att jag gör faktiskt. För nätterna kan ibland vara lite jobbiga då jag vaknar varje gång jag behöver vända på mig. Då behöver jag "hjälpa" till med armarna och vända mig. :(

Får väl ta några pass Yoga och se om det rättar till sig då, kan vara att jag behöver strecha lite mer. Jag vet att jag kan vara lite dålig med det.

Imorse stack vi iväg på en loppis här i Ramlösa. Skulle bara se lite vad de hade och vips så hittade vi ett Pippi hus till Leah. Kostar 200 kr i affären, vi fick det för 40 kr. Som hittat!



Kan väl vara roligt att ha ute som Leah kan mysa i. :)

Blev lite söndags grill med ikväll, karré och potatissallad.



Ingen ågren för denna veckan! Den är ju jätte kort! :) Jag tog ledigt fredagen eftersom det är en klämdag så det blir en lång helg för oss som så för många andra.

Jag måste berätta att Hence fyller år snart! 4 juni närmre bestämt och därför ligger jag och ruvar på en sak...kan tyvärr inte säga mer då han är inne och läser titt som tätt. :) Men kul ska det bli iaf!

Paula är i stundens skrivande iväg och tittar på HIF, eller på väg hem. ( hon har nästan sett alla hemma matcher snart). Snart skolavslutning och då Zara har öppnat på Väla ville hon titta på en klänning där.

När är egentligen Eurovision festivalen? Hmmm....

Nä, nu ska vi snart ut i trädgården en sväng, synd att sitta inne en sådan här fin kväll, vinden har mojnat och solen är sakta på väg ner. Ska bara vänta tills Leah somnat.

Ha en underbar kväll! Kram!





Kommentarer (1) Permalink Natalie


När mamma är och jobbar

´
2012-05-07 22:08:39
tvättar pappa och Leah bilen på uppfarten. (Leahs duktiga mamma tog ju cykeln till jobbet idag igen! )Med en högtryckstvätt och en liten tvättsvamp blir bilen skinande ren!







Kram och go´kväll!
Kommentarer (0) Permalink Natalie


RSS 2.0