Såå lätt!
Haha! Så enkelt det är med en matberedare! I med allt och vips är det klart! Vad den kan! :)
Nu står blåbärssorbet i frysen och Grahamsbullar på jäsning och kyckling i ugnen!
Allt detta under tiden Hence och Leah sover middag.
Hoppas nu allt blir bra bara, men det tror jag nog. Nu är nyårsmaten beställd från Cardinal.
Tre-rätters middag blir det som vi skall hämta klockan fyra på nyårsafton. Perfekt!
Ja, vi bestämde oss för att inte stå och slava i köket detta året. Så skönt, så kan man ägna sig åt lite annat.
Men det blir lite plock innan förrätten som vi ska fixa och lite chips och annat gott till senare efter efterrätten. Så ingen skall vara hungrig!
Och grill till nattamat!
Så här ser menyn ut:
Förrätt: Toast skagen, toppat med rom och citron
Huvudrätt: Oxfilé, serveras med portvinssås, champinjoner, persiljerot, och potatiskaka.
Efterrätt: Vitchoklad pannacotta, serveras med nötkrokant, jordgubbar och mynta.
Det låter väl gott!
Nu står blåbärssorbet i frysen och Grahamsbullar på jäsning och kyckling i ugnen!
Allt detta under tiden Hence och Leah sover middag.
Hoppas nu allt blir bra bara, men det tror jag nog. Nu är nyårsmaten beställd från Cardinal.
Tre-rätters middag blir det som vi skall hämta klockan fyra på nyårsafton. Perfekt!
Ja, vi bestämde oss för att inte stå och slava i köket detta året. Så skönt, så kan man ägna sig åt lite annat.
Men det blir lite plock innan förrätten som vi ska fixa och lite chips och annat gott till senare efter efterrätten. Så ingen skall vara hungrig!
Och grill till nattamat!
Så här ser menyn ut:
Förrätt: Toast skagen, toppat med rom och citron
Huvudrätt: Oxfilé, serveras med portvinssås, champinjoner, persiljerot, och potatiskaka.
Efterrätt: Vitchoklad pannacotta, serveras med nötkrokant, jordgubbar och mynta.
Det låter väl gott!
Kommentarer
Trackback