Leahs första lucia!

Idag var det dags! Dags för Leah att ha premiär med sin fina pepparkaksklänning. Huvudbonaden åkte dock av rätt så fort, ca tre minuter fick den vara på huvudet.

Jag hann arbeta en timme, mellan sju och åtta, för att sedan sticka iväg snabbt på Leahs lucia som skulle börja halv nio och sedan återvända till jobbet.

En speciell dag är det alltid. Man undrar hur det skall gå för henne att stå utan sin mamma eller pappa i lussetåget. Kommer hon att sjunga något? Kommer hon att lämna tåget när hon ser oss? Och så vidare....

Självklart sjunger hon fast på sitt eget lilla vis. Står kvar i lussetåget behövde vi inte oroa oss då alla föräldrarna samlades sittandes i en ring på golvet ihop med sitt barn.

Därefter började Allsången istället med alla luciasånger. Sedan blev det fika såklart.

Bilderna talar för sig själva:





Jag och Leah väntar på att få börja sjunga










Leah tyckte att sångerna tog slut lite väl snabbt. Hon ville sjunga "Lilla snigel akta dig" när julsångerna var slut. :)




Leah köpte en present till sina tre fröknar. Alla fick dom varsin Glögg, lite choklad från Lindt och en träskylt där det stod "Nu är julen kommen, hopp-tra-la-la-la", paketerat i en fin presentpåse.

Väldigt uppskattat blev det.




Man blir väldigt trött efer lussefirande! När Leah kom hem lade hon alla dockorna i en hög på filtar och kuddar och skulle därefter sova själv.






Idag skulle vi egentligen tagit in vår gran vi fick i söndags, men vi orkar helt enkelt inte. :) Tar det imorgon istället.

Jag och Linda tog ett pass Body Pump nu under kvällen också så nu är jag helt slut.

Ha en skön kväll! Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0