Festival i stan!

Festivalen har börjat! Och då var såklart Natalie där! Jag och några galna tjejer/kvinnor :) gjorde stan osäker igår kväll. Och vi hade sååå roligt!

Möttes upp vid sex på hamnpaviljongen, drack rosé och åt lite festivalmat, sedan blev det en runda på stan och in på Harrys för att dansa lite. Och vi dansade kan ni tro!

Rix fm hade sin efterfest där också så lite kändisar såg/träffade vi också. :)

Jag har bloggat lite dåligt på sista tiden för att tiden räcker inte till för mig längre. Så fort Hence började sin semester igen har det gått i ett. Haft besök varje dag nästan, för nu har alla tid för dom har semester.

Hences kompis Micke och fru var här en liten sväng på fika, sen kom Robert och Sofie med Gustav och Edvard på måndagen. Åkte till Helsingör för att strosa omkring lite och köpa vin till bland annat vår inflyttningsfest som kommer att vara i augusti någongång. När exakt har vi inte bestämt ännu.

Dom stannade till onsdag morgon och då var vi helt slut. Tvillingarna vaknade halv sex varje morgon och då levde dom loppan i husets alla rum. Väckte resten av familjen och det är vi inte vana vid. Leah sover ju till halv åtta för det mesta. Men men...man får mycket gjort när man vaknar så tidigt.

Bort till Maria park på onsdag morgon för att måla fyra väggar som inte blev godkända på besiktningen. Klippa häcken därborta och gräset.

Torsdag, ombesiktning och den går igenom!!! Vi pustar ut! Men städfirman får vi ringa in en tredje gång då det fortfarande inte var rent....

Till polishuset för att göra pass till Leah och Hence. EN timme väntan med en hungrig och trött Leah...inte så kul! Men fotot blev bra iaf på henne. :) Kan det bli något annat. :)

Idag fredag, festivalmat för mig och Hence till lunch. Langos! :) Sedan kom Hences kompis Nicklas hit på besök. Nyutbildad polis! Trevlit trevligt. Många skumma typer där ute berättar han om. :)

Nu ska Leah sova och sen blir det att ta med babyvakten ut i trädgården för jag och Hence ska röja och kratta bort stora rötter för nu måste vi börja så lite gräs innan det blir för sent för det.

Vårt trädäck nu och lite kala fläckar här och där (såklart regnar det):









Dom två pelarna ni ser mitt på gräsmattan är till för vår hängmatta som vi ännu inte har. :)



Marina, deras lille nyfödde son, jag och Micke


Danmark. Favorit restaurangen med Sofie och Robban och barnen.



Och såklart...fiskmåsen som alltid kommer dit och ska sno mat:




All sten som snickarna dragit upp när dom skulle göra trädäcket! Är till försäljning snart på blocket BILLIGT! Någon som vill köpa??



Nu har det börjat regna såklart. Precis när vi ska ut och röja i trädgården. :(

Imorgon kommer Anna och Tomas hit med lilla Emilia. Men först ska vi golfa lite!


Kommentarer
Postat av: veronica - fyrbarnsmorsan!

Bilder säger mer än 1000ord!!! vilka bilder!!!

Vilken fin uteplats ni har fått... om jag är avis? eh.. emm... aaaaaaaa!!! kram och trevlig helg tjejen!

2011-07-30 @ 14:03:15
URL: http://www.virrisbyvirris.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0