"Micka Må"

Det betyder Mockasiner enligt Leah. :))

Idag efter Leah hade badat letade hon efter sina mockasiner. Plötsligt blev det tyst och jag hörde något mumlande från sovrummet. Jag går in och då sitter hon på golvet och säger: "Leah låna mammas micka må".

Och så här såg det ut:



Och innan Leah går och lägger sig för natten ser hon ut så här:



Varje dag blir det bara fler och fler djur som ska med i sängen. Snart får hon inte plats själv i sängen. Det är såklart snutten och dockan. Dom har det alltid varit. men nu är det även en stor nalle, en liten nalle en stor kanin och en liten kanin.

Och det går inte att lura bort ett enda djur, hon har stenkoll på alla djuren. Till och med kallar dom för lilla och stora. :)

Vart får dom allt ifrån? :)

Så här fin är vår rhododendron just nu. Snart så blommar den och det blir ju sååå vackert då!





Nu händer det saker i trädgården och i växthuset. Vi har börjat fixa lite nu i trädgården. Nu ikväll när Hence nattade Leah körde jag med högtryckstvätten på våra två sten trappor.

Vi har även fixat lite utanför växthuset, rensat ogräs och tvättat plattorna och lagt lite vit marksten. Äntligen börjar det likna något.

Det är vad vi gör när Leah har lagt sig för kvällen nu i veckan. Ut med babyvakten och så kör vi tills det blir mörkt och för kallt.

Imorgon är det fredag igen! En lugn och stillsam fredag med lite Let´s dance och på lördag kommer Leahs farmor och farfar hit och stannar till söndag. Leah ska ju firas en gång till! :)

Ha en skön kväll!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0