Jordgubbsplantor och fest!

Fina syster har fyllt år det firades med grill, vin och musik hemma hos henne.
Hence och Leah var inte med. De var i Halmstad och tittade på Volleyboll Sverige mot Norge, VM-kval. Leah tycker jätte mycket om volleyboll. Hon hejar och skriker och klappar. "Heja Sverige" skriker hon.
 
 
Paula var på Pink Party konsert ute på Väla. Eric Saade, Munter och Sean Banan var där. Fast mest var det Eric Saade som lockade såklart! :)
 
Skål på er!
 
Syrran och jag!
 
Jag och Linda var och shoppade i lördags! Bland annat en hängmatta!! Äntligen! :))
 
Leah är i den åldern nu där hon bara suger i sig kunskap. Hon är som en svamp. Som hon lär sig. Leah började ju prata mycket tidigt och har idag ett ordförråd som en fyra åring, men just nu lär hon sig fler och fler svåra ord. Och det är så kul och höra när hon använder sig av det.
 
Leah är med i allt vi gör och har alltid varit. Hence är väl den med mest tålamod och lugn, så han är den perfekta läromästaren. :)) Leah lär sig om allt just nu. Hon kan snart allt om trädgård,blommor och plantering. :) Det märks iaf att hon behöver utmaningar och älskar att tänka ut finurliga lösningar till varför saker och ting är som de är eller gör och så vidare.
 
Just nu är standard frågan: "Varför?" Vi svarar på varför och då kommer ett nytt varför och så fortsätter det....ibland nöjer hon sig med svaret ibland inte och man ser hur hjärnan arbetar och tänker.
 
Så det är nu man ska passa på och lära henne ALLT! :))
 
Hela eftermiddagen har det regnat. Men det stoppar väl inte oss! Vi skulle ha ett litet jordgubbsland. Framför växthuset bestämde vi. Leah tyckte såklart det var jätte kul att göra detta.
 
Slänga grästuvor i skottkärran var superkul!!!
 
Sådär ja! Ett lagom litet land. Nu ska jordgubbsplantorna ner bara.
 
Där kan vi sätta en!
 
Lite stenar runt om och så KLART! Här blir det nog massor med gubbar!
 
Leah beskådar sitt verk
 
"Mamma, vad är det?"
"Gurkplanta. Där kommer det snart komma massor av gurkor!"
"Men inte nu!"
"Nej, om ett tag kommer det gurkor"
"Dååå kan jag plocka dom!"
 
 
Tre spannar till vänster med gurkor
EN spann med sockerärtor rakt fram. Sedan har vi tomaterna till höger.
Och så klart vindruvorna i taket.
 
Sallad, nylök och rädisorna är där ute nu. Salladen plockar vi varje dag och det bara kommer mer och mer och mer...vi hinner inte med. :)) Någon som vill komma och plocka sallad?? :))
 
Idag är det ju  Mors Dag med! Jag fick en fin kopp av Leah, en blomma av Paula och en lunch bestående av SUSHI av Hence. :))
 
Och ikväll blev det Pannkakor!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kraaaaam!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0